![]() |
|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 621622623624625 708> |
Автор | |||
The_Boss ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() GFX Designer Регистриран: 31.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 948 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
sdk
sekoj po svoja zasluga ![]() |
|||
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
|
|||
![]() |
|||
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
||
сдк..Одам да спијам
![]() |
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
СДК само тоа НЕ тврдо НЕ ![]() |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
Iron Man ![]() Сениор ![]() ![]() железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
||
![]() СДК ама то беше така набрзина оти ми се смачи со тој стариот аватар (иако беше многу јак) а и во гужва бев и не стигнав да си сменам потпис туку само аватар А МОРАВ НЕШТО ДА СМЕНАМ ама еве сега и потпис си сменав а имав 2 аватари ама Господ знај кај ми се ај ко ќе ги најдам ќе ги турам ![]() 2 аватари ми останаа од залихата? ![]() мора да копам други под итно оти ми се намалија некако аватарите ![]() Изменето од Iron Man - 29.Октомври.2010 во 04:52 |
|||
![]() |
|||
![]() |
|||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
||
SDK....
![]() ![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
|||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
||
![]() ![]() |
|||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
сдк-нешто сомнителни сте ми двајцата.......
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
||
![]() ![]() |
|||
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|||
![]() |
|||
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
||
SDK......ovie dvajca tracari bile
![]() ![]() |
|||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|||
![]() |
|||
емил ![]() Сениор ![]() ![]() зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
||
сдк-ако се сакате обавестете си врската официално и да ви е со среќа......
![]() |
|||
![]() |
|||
||
SDK......site ljubopitni ke bidat blagovremeno izvesteni
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
KING35 ![]() Сениор ![]() ![]() shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
||
sdk...nekogas e mnogu pametna
![]() |
|||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
|||
![]() |
|||
||
сдк-времето ќе покаже дали ќе ни известите
![]() |
|||
![]() |
|||
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
||
сдк...кај се сите
![]() |
|||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 621622623624625 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |