|
Мартин Протоѓер |
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Автор | ||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тој е секако пилиштарец...но во позиција ...еден од никаквиве што ни ја урнисуваат државата...Затоа и сме на опашката на државата...
|
||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ајде тогаш предложете некој што е подобар и со поголем капацитет..Ај да видам кој е попаметен оние од на бц екипата ли...Макрадули, Бучко, Шема...нив ли ги сметате за попаметни...Ете тие луѓе се ограничени со својата интелегенција..Мартин е човек за пример, млад амбициозен паметен, сето она што ги вади од такт и ги плаши опозиционерите..за тоа и напаѓаат по него од страв дека се најде некој паметен каков што тие никогаш немале ниту ќе имаат..Си ја знае својата работа има одлични способности за организирање на својот делокруг на работа и секогаш нови идеи кои многу вредат, човек кои многу држави би посакале да го имаат...
Тоа е вистината и сите ја знаеме само не секој сака да ја признае. Респект за Мартин колку и да зборите лошо знаете дека не сте во право, ама кој се лути има право да плачи..Плачковците секогаш ги имало и ќе ги има. Кај Мартин останува делото а кај опозицијата останаа само празните муабети и попусти ветувања... |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...kolku godini ima be toj mali serko?...pa, shto site bi go posakale,
..a , mozebi i e visitina toa, ...ama samo , ako im treba nekoj potrchko , za da im ja nosi poshtata od eno na ...drugo mesto...
pogolema izrechena glupost ,..dodushe,..ne e da nema!
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DA DA Martin ja vodi drzavata 20 godini i ja dovede vo propast..vo pravo ste....Koga eden covek cel zivot vladee so drzava ..... |
||
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
koj e toj chovek ?...i kade,..vo kuba li?...ili juzna koreja ...sigurno ...tamu...
|
||
||
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ова детево...не би го зел ниту да ме пренесе преку улица....а и деца никаде не водат држави....но почесто носат пелени...
|
||
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa,..ima i za vozrasni deca ...peleni..moebi i serkovo seushte ne gi ...simnuva!
..inache , ima i kaj drigi "deca",..ne e da nema,
ama , brate se da stavish u detski race e ,...krajno neseriozno i po toa se gleda kolku eden narod e dostoen da go ima toa shto saka da go ima.
|
||
||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Stom i u forum tuka e staven maliot sigurno vredi...
|
||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
||
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
...mislish na......maliot djokica?
-ma , dobar si e on,
samo toj i nikoj drug nema da moze da go izvleche narodot makedonski od sjajot vo koj shto uziva!
briljanten moch...chovek , nema shto,
ama , samo poradi edna prichina ,
zatoa shto e od makedonskite gori...list!!
i da ne beshe "izmislen" ajnshtajn ,..toj ke beshe ,..ajnshtajn,..
...mislam,...vo oblasta na "izvlekuvanje" na narodite od nivniot impresivno dobar zivot!
|
||
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Па па пааа секогаш некој друг е крив. Како бре може Протугер да растури ако е сложно? Толку ли лесно некој може да растури организација која се борела? Зарем не сакаат сите да си ги добијат правата кои ги заслужиле? Или не ги заслужиле?
„Достоинство“ обвинува дека Протогер го растура здружението |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Трета мајка-ча илии бу
За претседател на Републичкиот изборен штаб на ВМРО-ДПМНЕ повторно е избран Мартин Протогер. Ставот на ДУИ, како што соопшти Груевски, е идентичен со ставот на ВМРО-ДПМНЕ. |
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Pa Martin normalno....
si vredi covekot za mestoto...
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 11121314> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |