|
Кога паѓаат лисјата - А1 |
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Автор | |
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
site zborat za lisjata samo, izgleda edinstvena sum sto ne gleda!
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i jas ne gledam
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...аиииии,многу убава серија....а и евтина е!...ако нема вакви серии,животот би бил поскап и.... неподнослив!
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...вчера цел ден паѓаше снег..кај и да е, и овде ќе дојде.
она,домаќинчето на Али Баба, не сакаше да се врати дома.... морееее,дрво некастрено... |
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..оној ТаксисТ испадна поголем мангуп од Али Кемал...
неможеше дома да ја натера да легне со него ,па ја однесе во хотел ..на дупли кревет. ииии,мајката!!!логика бре.. многу убава серија...чудо едно.... што ми текна... нашиве земаа кредит од светска банка или не им даваат? |
|
|
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Најголемата трагедија во врска со турскиве серии е синхронизацијата.
Ај што им е лошо направена (посебно литературниот јазик и бојата на гласовите), туку и тоа што нашиве глумци (и тоа од подобрите) немаат попаметна работа (не снимаат мк серии) па прифаќаат вакви будалаштини да синхронизираат...
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
нajверојатно министерството на културата не плаќа за да се прават макфилми ,а турските фирми каде лансират на македонскиот екран филмите плаќат добри пари
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....мене баш ми се допаѓа како се смее онаа манекенката..как беше....?,,,хииииии...
|
|
|
|
bluebell
Сениор the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
always look on the bright side of the life!
|
|
kejt-d-grejt
Сениор Регистриран: 05.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 6228 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кај нас кога лисјата паѓаат нема кој да ги измете
|
|
се' што е убаво во животот е поезија. сето друго е проза
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...нормално кога по цел божји ден ги гледаат и репризите. |
|
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Значи сабота и недела преку ден А1 знае ептен да го утупи со тоа репризите од лисјава кои никако да паднат....
Како не им текна Долина на волците да репризираат, а не лисјата.... |
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Долина на волците,кога ќе слушнам ми изгледа на некоја видео игра,некој цртан
|
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 23456> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |