IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што сакаат жените од мажите???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што сакаат жените од мажите???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 30>
Автор
Порака
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 17:24

Леле Рената немој така прашање да поставуваш.

Ова е сложено прашање со многу одговори,и затоа мажот ќе се загледа во него како теле во шарена врата.
Без прашања кои се двосмислени оти се збунувачки за цел машки родголема%20насмевка

Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 17:30

Ех бе Џими, тешко вас ако толку лесно се збунувате...хи,%20хи...
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 17:34
Ти викам јас Анастеа лесно е да збуниш маж...го ставивме  во тесно Фикс.голема%20насмевка
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
anakin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Unidentified Flying Object

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Machku Pichku
Поени: 18535
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 17:47
DA ZBUNIS NEKOJ MAZ
generaliziras

sakas da probas????? druga zbunka?
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 17:53
Не генерализирам...конкретизирам,мислев на Фикс.плазење
Да не биде премногу да збуниме двајца во еден ден.
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 17:58
cuvstvuvas deka bi mozela?среќа
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:00

Ама и вие не извлековте заклучок ама баш никаков од првиот мој пост.

За да те слуша машко кога ќе му кажеш што сакаш направи го тоа на наједонставен начин со наједонставни зборови и се во ред ќе биде,но!
Први првата употребана шифра нему му е потребен криптораф за да ја реши и се оди во неповрат,и почнуваат проблемите и важите жалби и поплаки дека мажите не ве разбираат и слушаат.
Па кој сака да слуша криптографски шифри и глупости кои одземаат време.
Затоа едноставно треба муабетот и побарувањата да одат,пример вака.
Пример 1
-Мили сакам Чанта од 1000 денари да купам.
-Повели мило парички

Се решено за три секунди без ама никаков проблем

Пример 2
-Мили сакам да купам чанта,црвена,со прермки од кожа,нитни од страна од пластика,прошарано со црни ленти,внатре неколку прегради за шминки,марамчиња,влошки,па дрн-дрн,па уште дрн-дрн и на крај уште дрн-дрн.....Мажот веќе глава го заболела и при првиот обид (додека жената збори се уште за чантата) да ја визуелизира истата и од око одма да процени колку пари чини му иде одма астрономска сума на пари од неколку илјади денари и додека жената дрнда уште повеќе за да му го привлече вниманието тој веќе одговорил со не неколку пати и заминал од видикова линија.

Ништо не решено и доведено до кавга,а чантата од вториот пример е два пати поефтина од првата.

Наравоучение за Жените.
-Успехот е во едонставноста и директноста а не во зборењето 300 на саат
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:01
inaku ti sega go pravis onoa shto zenite nikako ne sakaat od mazite
da dominiraat
ili si razlicna od povekjeto zeni, nemas taa zenska osobina????

Изменето од anakin - 26.Октомври.2010 во 18:02

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:05
Ама се зачитав јас,ептен се внесов во постот на Фикс за да на крај сфатам дека ова е само  негов потпис,а јас мислев се однесува на чантата.црвенеење

Ограничи ги своите Желби,доколку не сакаш со Тебе да завладее хаосот.

Изменето од renatax - 26.Октомври.2010 во 18:18

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:14
Ама жените едноставно не знаат да зборуваат едноставно...а па и не сакаатох

На пример:
М: Што сакаш да ти купам за роденден?
Ж:....па... изненади ме !!! трепкање трепкањемечтаење
М: Ех сега! ох

Мажот мисли: нека ми каже едноставно што сака, од каде да знам....изненадување
Жената мисли: па треба ли секогаш да нацртам!! Не ли ме познава доволно за да знае што ќе ме израдува.... мора ли се да се каже!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:16
se sl*gam
takvi ste

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај anakin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:17
a zosto ste talvi??

za toa sto na zenata ne i e vazno sto mazot kje kaze ili napravi nego kako kje kaze i napravi

Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:25
Со мажот треба да се постапува исто како во војска,каде наредбите се директни и се знае одма со секоја наредба што и како треба да се прави.

Пример Бојнички
-Војник марширај до капијата.
Зема војникот маршира до капијата.

Пример семеен

-Мили напрај ручек му вели жената на мажот
Одма проблем настанува,и тоа огромен проблем бидејќи не е наведено што,како и колку да се направи за ручек а доколку би било изразено во следниов пример се е решено за три секунди

-Мили сакам печено пилешко за ручек,ќе ми направиш?
-Да мила,сега ќе почнам

Колку едноставно и брзосреќа
неколку жолти ракии.

Кон врв
Kali Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Storyteller

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 4947
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Kali Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 18:27
.....и досадно! плазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1314151617 30>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.