|
Клетви |
Внеси реплика | страница 123> |
Автор | |
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
Испратена: 26.Октомври.2010 во 00:50 |
MIslam deka ova pojava kletva koja sto pretezno se pojavuva skoro nasekade ima golem zamav pomegu ljugeto i od samata kletva ili nekoe znacenje ima koe psiholosko deluva kaj ljugeto,zatoa temata e dali vervate vo takva pojava kletva,dali taja se ostvaruva ili dali ke se ostvari ili ne jas mislam deka vo posledno vreme ljugeto prokolnuvaat i davaat kletvi sto toa e losa pojava i deluva negativno.
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
Mason_Petrarka
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pa jas i ne veruvam bash.. ali onaka sum se nashol vo nekoj mali dozi na kletva ako vekje mozi da se nareci to taka.. beshe zimno vreme i edna drugarka moja na skolija karashe po eden prof i reche : eh sho sakam da padni da se istepa po skali.. ama tipot ko slegvashe samo ljufna edna skala i se potsopna a ne padna.. jako maziste xD ali stvarno neznam so da mislam za takvi stvari, poshto znam i drugi slucai, ali ko sho velat lugeto zavisi od koja usta e kazana kletvata... :/ tolku od mene zasea
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
знам само дека кога направиш лошо нешто на мачка она колне и клетвата тогаш има сила
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Викаат татко кога ќе проколне е лошо,фаќало...додека мајка не.Јас лично сум против колнење,мене ми е страшно,и да бидам колнета и да колнам.
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мачка знае да колне??? За мачка незнам,ама чистачката на работа да видите како колне,страв ме фаќа кога треба да и кажам нешто да сработи. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...a , zoshto...moite kletvi ,...ne se fakjaat?
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Mе колнеше често комшиката, злобно бабиште.
Ништо од типот: „очи да извадиш“, „да пукнеш да бог да“ и „да пукнеш“ не се оствари. Па фала богу... |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
затоа што на Ѓаволот му е здосадило од нив и несака да ти ги изполнува
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na babata i na mene ,..mislam..
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
остајте вие мачки кучиња баби и чистатки прилепчанец да не ве колне па да видите како е
инаку јас колнам да од ќеф ама клетвите не фаќаат, а и ова е чиста глупост па така да... |
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Mason_Petrarka
Нов член Регистриран: 19.Октомври.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mene se mi izgleda na babini devetini...
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka kletvite se neubaj raboti ama ima ljuge koi koga ke napravat nekoi greski i se prokolnati so kletvi i po podolgo vreme mu se desavaat losi raboti,taka mislam a mozi ne e taka..
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...toa nekako mu doagja kako ona ,..placebo efektot,
mislam , ako znaesh deka nekoj "frlil neshto" na tebe, togash postojano si na shtrek poradi toa i primetuvash duri i raboti koishto ne bi gi zemal zdravo za gotovo inache!
mislam , jasno e shto se saka da se kaze!
|
|
|
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Posebno mnogu imam zaprimeteno babite stari mnogu kletvi davat i kolnat strano stvarno
|
|
|
|
Внеси реплика | страница 123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |