|
Dream Theater |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | ||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
epten epten nogu jaka pesna,inace planiram ako go najdam portnoy nekoj den da go samaram posto se se otkaza od DT.inace train of thought albumo e zakon, i change of seasons i metropolis pt.2...ustvari ja im gi sakam i site drugi...btw imat cover na pink floyd, iron maiden i mos na uste nekoj, ako e nekoj fan neka gi cue. |
||
respect my authoritaaa
|
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Заедно ќе го шамараме..!!! |
||
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Јас ги слушам Оваа им е добра, иако повеќе ја сакам оригиналот од Пинк Флојд: Hey You |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Портној ми е само еден глуп цвикераш од кога се откажа од ДТ.
п.с: ова каверов на пинк флојд од анастеа... абе што му е на лабри? и се на се, вокалите на видеово им suck -уваат. http://www.youtube.com/watch?v=eVMoYSNx-D8&feature=related не му оди лошо брус дикинсон. Изменето од Tiggy Vicious - 26.Октомври.2010 во 18:48 |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=Vu6AoeBdvx0&feature=related |
||
||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа е од постарите изведби , пред операцијата на ЛаБри... Видиш...човекот имал несреќа и ги оштетил гласните жици...дур повраќал... |
||
||
halfelfpaladin
Нов член Регистриран: 19.Март.2011 Статус: Офлајн Поени: 31 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Definitivno legendi koga stanuva zbor za progressive metal, posebno Change of Seasons, pesnava e sovrshenstvo.
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ме нервира тоа што ги издигнуваат како најдобар бенд на сите времиња, јес да се од инструментална гледна точка повеќе од одлични, ама што е многу -многу е. Инаку, он д топик...
On the backs of angels со новиот бубњар... Изменето од Tiggy Vicious - 13.Јули.2011 во 11:56 |
||
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
DT - позерај - ништо друго! |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
Tiggy Vicious
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Зашо бе море позери бе?
Добри си се они, лоши им се тоа навивачите... на моменти. Инаку, хепи бртдеј за Петручи. |
||
||
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
зш се позери -
ееее... ајде да бидам поконкретен - бизнисмени со гитари а на овој ајде нека му биде среќен роденденот а колку години направи... или тоа е тајна |
||
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Преслушав нешто од тоа што ми препорачаа Џо и Тиги, ама некако не допираат до мене. Не дека не се квалитетни, едноставно не е мој стил на музика. Многу се тупаџии (7 минути во просек им траат песните ).
Изменето од LiDivio - 14.Јули.2011 во 11:34 |
||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |