IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Трета смена на форумот
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Трета смена на форумот

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7677787980 148>
Автор
Порака
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Статус: Офлајн
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:19

forumska baba kako glaven organizator za priemot na gosti na treta smena na bora bora ti ke ja imas taja privilegija za preku den da uzivas na ovaa ubava lezalka...
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:24

sve ke ima
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:30
Ооооо стигма лежалката е ....прекрасна ...Може да донесам уште некој...да ми прави друштво

--------------

Originally posted by panter123 panter123 напиша:

mislam deka ne si vo pravo koga go kazuvas toa, i ti samata znaes deka ne e taka, za razlika od nekoi drugi clenovi iako si relativno kratko vreme na forumov sepak stana prepoznatliva po svojata originalnost, inventivnost, individualnost, uspea za kratko vreme da izgradis odredena reputacija sto na nekoi ne mu uspeva so godini, sepak toa e tvoe dali i ponatamu ke prodolzis da se druzis so forumov i da go zbogatuvas so svoite sugestii, mislenja, stavovi, predlozi, viduvanja na razni temi i dilemi pozdrav

Пантер, тука сум 3 години. Не сум нова. Баш затоа ти велам дека се е минливо. Ние сме минливи. Со ова што сега го пишуваме оставаме некаков белег, тие што ќе дојдат после нас да знаат дека некј се мачел да развие дискусија на некоја тема
Во врска со репутацијата, малку се тие што знаат да ценат на форумот Едните ценат, другите ти плескаат се во фаца, а третите се прават дека те ценат. Е од нив да дуваш и да бегаш

Не дека се збогувам од форумов, далеку од тоа. Само што мојот збор малку се цени. Баш и затоа немрдам од разно подалеку

Ајт
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
*moon* Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јануари.2008
Поени: 7657
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *moon* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:31
nesto pokraj nea za osvezuvanje :-D
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:32
Коктел blue moon
за освежување

Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:38
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Originally posted by KINGDAVID KINGDAVID напиша:

и онака не дека некој ќе примети дека ме нема
Ja sakam ovaa... malata, zgodna i nedopirliva големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање намигнување

Батоооо не ја чепкај малата

Добро знам дека ќе ти фалам...на тебе и можеби на Феар....ама ....тоа е тоа

Nemoj ni da si pomislila da ni begas бакнеж големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:40
forumska baba interesen lik so mnogu pozitivna energija znaci od sekogas mu davam respekt na takvi likovi
Кон врв
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Поени: 9425
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:45

Jas si ja sakam babeto mnogu. Kako da ne ja sakam koga sum i batko трепкање

големо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкање
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:45

и онака не дека некој ќе примети дека ме нема
Ja sakam ovaa... malata, zgodna i nedopirliva големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање намигнување

Батоооо не ја чепкај малата

Добро знам дека ќе ти фалам...на тебе и можеби на Феар....ама ....тоа е тоа

Nemoj ni da si pomislila da ni begas бакнеж големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Трчам уште од сега
Ахх колку само не ми се оди...ама ќе преживеете некој ден без мене

-----------

Стигма....си за по едно кафе?
За да седиме повеќе....инаку напорна е третата смена..може и кинг ќе ни се придружи

делете
Кон врв
panter123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2010
Поени: 15783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:47
Ok jas koga kazav nova mislev od momentot koga si zacleneta na forumov a toa e 10 juni 2010 godina. Postojat razni licnosti so razlicni karakteri, nekoi se iskreni nekoi se direktni nekoi se dvolicni kako sto kaza i ti samata no seto toa ne ne sprecuva mene tebe i site ostanati da prodolzime i ponatamu da go davame nasiot konstruktiven pridones debatiraki na razni temi iznesuvajki gi sopstvenite stavovi, mislenja, sugestii, barem za toa imame pravo sekoj od nas da go kaze toa sto misli, no istoto da bide vo ramkite na kulturnoto pristojno konstruktivno izrazuvanje. Posebno kaj tebe jas ja zabelezav tvojata humanost, posvetenost apeli koi postojano gi upatuvas za onie deca na koi im e najpotrebna pomos i toa e za pozdravuvanje i ukazuva za kakva licnost stanuva zbor, isto taka sum zabelezal deka na nekoj koj ke upati barane za pomos od razlicen karakter se obiduvas kolku sto mozes da mu izlezes vo presret sto e isto taka za pozdravuvanje.

Изменето од panter123 - 26.Октомври.2010 во 01:54
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:48

Jas si ja sakam babeto mnogu. Kako da ne ja sakam koga sum i batko трепкањеголемо%20гушкање големо%20гушкање големо%20гушкањеголемо%20гушкање

Ехх па и ти сега..не ме разнежнувај
Секогаш тука за мене..бато КИНГ

Еј бато...ти најдов невеста тука на форумот...ако ја сакаш
Кралицата

време ти е
Кон врв
panter123 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Април.2010
Поени: 15783
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај panter123 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:48
Ok jas koga kazav nova mislev od momentot koga si zacleneta na forumov a toa e 10 juni 2010 godina. Postojat razni licnosti so razlicni karakteri, nekoi se iskreni nekoi se direktni nekoi se dvolicni kako sto kaza i ti samata no seto toa ne ne sprecuva mene tebe i site ostanati da prodolzime i ponatamu da go davame nasiot konstruktiven pridones debatiraki na razni temi iznesuvajki gi sopstvenite stavovi, mislenja, sugestii, barem za toa imame pravo, sekoj od nas da go kaze toa sto misli, no istoto da bide vo ramkite na kulturnoto pristojko konstruktivno izrazuvanje. Posebno kaj tebe jas ja zabelezav tvojata humanost, posvetenost apeli koi postojano gi upatuvas za onie deca na koi im e najpotrebna pomos i toa e za pozdravuvanje i ukazuva za kakva licnost stanuva zbor, isto taka sum zabelezal deka na nekoj koj ke upati barane za pomos od razlicen karakter se obiduvas kolku sto mozes da mu izlezes vo presret sto e isto taka za pozdravuvanje.

Изменето од panter123 - 26.Октомври.2010 во 01:50
Кон врв
Сениор
Сениор

Game over

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:50
Originally posted by panter123 panter123 напиша:

Ok jas koga kazav nova mislev od momentot koga si zacleneta na forumov a toa e 10 juni 2010 godina. Postojat razni licnosti so razlicni karakteri, nekoi se iskreni nekoi se direktni nekoi se dvolicni kako sto kaza i ti samata no seto toa ne ne sprecuva mene tebe i site ostanati da prodolzime i ponatamu da go davame nasiot konstruktiven pridones debatiraki na razni temi iznesuvajki gi sopstvenite stavovi, mislenja, sugestii, barem za toa imame pravo sekoj od nas da go kaze toa sto misli, no istoto da bide vo ramkite na kulturnoto pristojko konstruktivno izrazuvanje. Posebno kaj tebe jas ja zabelezav tvojata humanost, posvetenost apeli koi postojano gi upatuvas za onie deca na koi im e najpotrebna pomos i toa e za pozdravuvanje i ukazuva za kakva licnost stanuva zbor, isto taka sum zabelezal deka na nekoj koj ke upati barane za pomos od razlicen karakter se obiduvas kolku sto mozes da mu izlezes vo presret sto e isto taka za pozdravuvanje.

Очите ме заболеа бре никаде точка не видов
Додека сум тука, замерки ќе наоѓам

Пантер друже...се е ОК

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 26.Октомври.2010 во 01:50
sum za kafe blago sok treta e teska smena
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 7677787980 148>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.