|
Трета смена на форумот |
Внеси реплика | страница <1 7677787980 148> |
Автор | ||||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
forumska baba kako glaven organizator za priemot na gosti na treta smena na bora bora ti ke ja imas taja privilegija za preku den da uzivas na ovaa ubava lezalka... |
||||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sve ke ima |
||||
|
||||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ооооо стигма лежалката е ....прекрасна ...Може да донесам уште некој...да ми прави друштво
--------------
Пантер, тука сум 3 години. Не сум нова. Баш затоа ти велам дека се е минливо. Ние сме минливи. Со ова што сега го пишуваме оставаме некаков белег, тие што ќе дојдат после нас да знаат дека некј се мачел да развие дискусија на некоја тема Во врска со репутацијата, малку се тие што знаат да ценат на форумот Едните ценат, другите ти плескаат се во фаца, а третите се прават дека те ценат. Е од нив да дуваш и да бегаш Не дека се збогувам од форумов, далеку од тоа. Само што мојот збор малку се цени. Баш и затоа немрдам од разно подалеку Ајт |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
nesto pokraj nea za osvezuvanje :-D
|
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Коктел blue moon
за освежување |
||||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Nemoj ni da si pomislila da ni begas |
||||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
forumska baba interesen lik so mnogu pozitivna energija znaci od sekogas mu davam respekt na takvi likovi
|
||||
|
||||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Jas si ja sakam babeto mnogu. Kako da ne ja sakam koga sum i batko |
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Трчам уште од сега Ахх колку само не ми се оди...ама ќе преживеете некој ден без мене ----------- Стигма....си за по едно кафе? За да седиме повеќе....инаку напорна е третата смена..може и кинг ќе ни се придружи делете |
||||
|
||||
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ok jas koga kazav nova mislev od momentot koga si zacleneta na forumov a toa e 10 juni 2010 godina. Postojat razni licnosti so razlicni karakteri, nekoi se iskreni nekoi se direktni nekoi se dvolicni kako sto kaza i ti samata no seto toa ne ne sprecuva mene tebe i site ostanati da prodolzime i ponatamu da go davame nasiot konstruktiven pridones debatiraki na razni temi iznesuvajki gi sopstvenite stavovi, mislenja, sugestii, barem za toa imame pravo sekoj od nas da go kaze toa sto misli, no istoto da bide vo ramkite na kulturnoto pristojno konstruktivno izrazuvanje. Posebno kaj tebe jas ja zabelezav tvojata humanost, posvetenost apeli koi postojano gi upatuvas za onie deca na koi im e najpotrebna pomos i toa e za pozdravuvanje i ukazuva za kakva licnost stanuva zbor, isto taka sum zabelezal deka na nekoj koj ke upati barane za pomos od razlicen karakter se obiduvas kolku sto mozes da mu izlezes vo presret sto e isto taka za pozdravuvanje.
Изменето од panter123 - 26.Октомври.2010 во 01:54 |
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ехх па и ти сега..не ме разнежнувај Секогаш тука за мене..бато КИНГ Еј бато...ти најдов невеста тука на форумот...ако ја сакаш Кралицата време ти е |
||||
|
||||
panter123
Сениор Регистриран: 30.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 15783 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Ok jas koga kazav nova mislev od momentot koga si zacleneta na forumov a toa e 10 juni 2010 godina. Postojat razni licnosti so razlicni karakteri, nekoi se iskreni nekoi se direktni nekoi se dvolicni kako sto kaza i ti samata no seto toa ne ne sprecuva mene tebe i site ostanati da prodolzime i ponatamu da go davame nasiot konstruktiven pridones debatiraki na razni temi iznesuvajki gi sopstvenite stavovi, mislenja, sugestii, barem za toa imame pravo, sekoj od nas da go kaze toa sto misli, no istoto da bide vo ramkite na kulturnoto pristojko konstruktivno izrazuvanje. Posebno kaj tebe jas ja zabelezav tvojata humanost, posvetenost apeli koi postojano gi upatuvas za onie deca na koi im e najpotrebna pomos i toa e za pozdravuvanje i ukazuva za kakva licnost stanuva zbor, isto taka sum zabelezal deka na nekoj koj ke upati barane za pomos od razlicen karakter se obiduvas kolku sto mozes da mu izlezes vo presret sto e isto taka za pozdravuvanje.
Изменето од panter123 - 26.Октомври.2010 во 01:50 |
||||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
Очите ме заболеа бре никаде точка не видов Додека сум тука, замерки ќе наоѓам Пантер друже...се е ОК |
||||
|
||||
stigma04
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||
sum za kafe blago sok treta e teska smena
|
||||
|
||||
Внеси реплика | страница <1 7677787980 148> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |