|
Дали нашиот мозок е КЛЕТВА? |
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SLUKACI=LICEMERI.....dovolno?
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мозокот = клетва ? Така е мозокот ко ќе те користи тебе, а не ти него.Мозокот е најголемиот дар шо ни е подарен.
Викаш во мозокот е нашето его, нашето идентификување со минатото и иднината а не со сегашниот момент.Епа нема друг начин да се спознајме себеси освен преку егото.Оти сме цели и совршени какви шо сме, да негираме кој било дел од себеси е да хулиме на нашата совршеност. Ако сакаш да го спознајш вистинскиот ти, нема друг пат освен преку генерираните стравој од минатото.Сакаш да го лоботомираш, да го снема, да го тргниш од тебе, а го така прајш само спротивното, на тој начин само го засилваш и го прајш твој газда. Изменето од DragancoLeskoec - 25.Октомври.2010 во 15:28 |
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nemam komentar. Koj sum jas da mu tvrdam sprotivno na nekoj koj ima potreba od lobotomija? Ne mozham jas da znam shto e podobro za nego otkolku shto si znae toj za samiot sebe. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...mozebi uste ednas ke ja procitas replikata...ne kako zadovoluvanje na svoeto ego?
|
|
|
Messenger
Администратор Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Joshua_Tree, jas razbrav onoa shto go razbrav, pa i posle preprochituvanjeto na replikata ne razbrav nishto podrugo od onoa shto razbrav prviot pat. Ne znam kako stoi rabotata so drugite licemeri, mozhebi tie te razbrale podobro.
Na krajot kje povtoram: Koj sum jas da mu tvrdam sprotivno na nekoj koj ima potreba od lobotomija? Ne mozham jas da znam shto e podobro za nego otkolku shto si znae toj za samiot sebe. Veruvam deka ima lugje koi bi bile posrekjni da vegetiraat megju cvekjinjata, nesvesni za svoeto postoenje. Ne e bitno shto ne se nitu priblizhno ubavi i mirislivi kako niv. Na site nim im pozheliuvam Good luck! Изменето од Messenger - 25.Октомври.2010 во 18:49 |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
posledna tema sto ja stavam na forum,a ke ja drzam so dvete race!
good luck! |
|
|
Messenger
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bog ne daril so svest, um i slobodna volja.
Do nas e kako kje gi koristime. |
|
|
|
cobra_207
Нов член Регистриран: 24.Октомври.2010 Статус: Офлајн Поени: 5 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
blazesi im na onie koi nemaat voopsto mozok
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова сè звучи помалку- хај....
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i te kakva kletva!
...za onie shto go nemaat.
ustvari im sluzi samo za ona,..vegetativnoto...ili kako vekje beshe...
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Pat
Сениор Регистриран: 18.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе и животните имаат мозок. Само што сме ние малку повеќе мутирани
|
|
Zero Tolerance For Silence
|
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Umot moze da bide ili golem BLAGOSLOV ili golema KLETVA, zavisi kako go koristime . |
|
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Oti mi ja sutirate temata,aaaa?....c c c
....kolku degutantno i mizerno izgleda mesavina na diplomatija i filozofija! |
|
|
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ти зошто на секоја тема реагираш идентично Џошуа?
Редовно некој ти врши саботажа на темата според тебе.
Сакаш да се коментира зошто мозокот претставува клетва за одредени луѓе или дека генерално нашиот мозок е клетва?
Воопшто не мислам дека е клетва, оти да беше, сега немаше да типкаме на овие направии наречени компјутери доколку некој не го користеше со полн капацитет.
Бидејќи е орган може да се случи и да заболи и да си има свои болести кои може многу да му напакостат на човекот.
Без нашиот мозок кој е уникатен и супер-креатура би биле обични растенија. Мозокот е нашето Јас, од таму се доаѓа. Благодарение на него можеме да се вивнеме до незамисливи висини а и да пропаднеме во невидени понори.
|
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
Внеси реплика | страница <12345 10> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |