IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Македонија и Свет > Политика и вести
  Активни теми Активни теми RSS - Што прави оваа влада?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што прави оваа влада?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 200>
Автор
Порака
 Оцена: Оцена на тема: 1 Гласови, Просечно 5,00  Тема Пребарувај Тема Пребарувај  Опции за темата Опции за темата
KINGDAVID Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Регистриран: 09.Октомври.2008
Статус: Офлајн
Поени: 9420
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 03:12
Originally posted by stigma04 stigma04 напиша:

Jas samo ova nemozam da go svatam kako vlasta se reklamira na a1 televizija a tie ja brukat mislam ne mi e jasno znaci velija e moken zato site se plasat,a koke dojdi sdsm mozi po 10godini velija ke napraj milijardi od reklami ne milioni

SDSM ke se raspadne , moja prognoza . Nema veke da dojdat na vlast nikogas.

Mislam deka po otprilika 7-8 godini ke se formira druga opoziciona partija koja ke bide sostavena od dostojni lugje koi i mislat dobro na ovaa drzava i nema da mislat samo za vlast.

A SDSM ke zamina vo istorijata .
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 03:13
Jas da ti kazam nemam nisto nemam air videno od vmro ama ni loso nemam videno za razlika od branko i sdsm me ostetija 100 000 marki mene a da ne nabrojuvam familijarni sumi mislam bez komentar koke ti kazam samo tat bitola i sve tie jasno.
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 03:20

Jas da ti kazam nemam nisto nemam air videno od vmro ama ni loso nemam videno za razlika od branko i sdsm me ostetija 100 000 marki mene a da ne nabrojuvam familijarni sumi mislam bez komentar koke ti kazam samo tat bitola i sve tie jasno.

TAT i oktopodot se golema sramota i mnogu zalna rabota za Bitola.

P.S. Dosega molcev no ne mozam da trpam povekje  koga gledam deka napagjaat dobra vlada, a seto toa dirigirano od edna partija koja ja unisti Makedonija не
Кон врв
stigma04 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2010
Поени: 2661
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај stigma04 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 03:23
Ti znajs kolku e tesko da rabotis cel zivot i naednas sve da ti zemat,mislam ova so tat strasno nesto bese i sega mene branko ke mi kazva ova ona ne be coek gotovo so taja partija razocarani sme familijarno nie od niv
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 03:28

Ti znajs kolku e tesko da rabotis cel zivot i naednas sve da ti zemat,mislam ova so tat strasno nesto bese i sega mene branko ke mi kazva ova ona ne be coek gotovo so taja partija razocarani sme familijarno nie od niv

Site glavni od ovaa SDSM partija imaat matni zdelki .Vo niv ne treba da se ima nadez .

I na takvi lugje ne mozes da im veruvas.

Im davam celosna poddrska na ovaa vlada i na premierot Nikola Gruevski.

Изменето од KINGDAVID - 22.Октомври.2010 во 03:28
Кон врв
annaja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2010
Локација: Macedonia
Поени: 531
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај annaja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 14:07
Сите,ама баш сите си гледаат свои интерес.Дали јас кој немам блиски луѓе ни од една партија,можам да мислам позитивно?Имам куп проблеми затоа што немам врски,немам луѓе,зависно од тоа која партија е на власт.Секаде гледам само интерес,ако не фрлиш нешто ништо непраиш.Во една прилика една пријателка ми рече за 200гр.кафе толку услуга!Некој се богати на туѓа мака.Посебно сега,мислам дека никогаш небило волку голема корупција,секаде кај одиш имаш кочници,а тоа само за уцена ако сакаш услуга,плати!Никој не ти кажува,ама тапкаш во место,а роковите поминуваат.
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 16:39
gledam , nekoi se zivi smeshki so svoite " genijalni " zakluchoci,изненадување...........газење%20од%20смеење

...a , onie pak,shto neshto zagubile od onie drugine...sosema gi sfakjam!

za toa shto imaat  neshto protiv , protiv konkretni!да

..za informacija , jas nemam nishti direktno "izgubeno" i od dvete trla,..

,..ama ,sepak ,..bi gi nakitil drvata so nivnite  stanari!намигнување

( na trlata mislam)намигнување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Solomon's father

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај KINGDAVID Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 18:35
Originally posted by brza brza напиша:

gledam , nekoi se zivi smeshki so svoite " genijalni " zakluchoci,изненадување...........газење%20од%20смеење

...a , onie pak,shto neshto zagubile od onie drugine...sosema gi sfakjam!

za toa shto imaat  neshto protiv , protiv konkretni!да

..za informacija , jas nemam nishti direktno "izgubeno" i od dvete trla,..

,..ama ,sepak ,..bi gi nakitil drvata so nivnite  stanari!намигнување

( na trlata mislam)намигнување

Ti si izgleda,.... veciti ,... opozicioner !изненадување   намигнување
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 20:11
Мислам дека ова е некој лапсус...збунетост
Кирија од 860.000 евра за спортска сала!
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 20:40
Originally posted by annaja annaja напиша:

Сите,ама баш сите си гледаат свои интерес.Дали јас кој немам блиски луѓе ни од една партија,можам да мислам позитивно?Имам куп проблеми затоа што немам врски,немам луѓе,зависно од тоа која партија е на власт.Секаде гледам само интерес,ако не фрлиш нешто ништо непраиш.Во една прилика една пријателка ми рече за 200гр.кафе толку услуга!Некој се богати на туѓа мака.Посебно сега,мислам дека никогаш небило волку голема корупција,секаде кај одиш имаш кочници,а тоа само за уцена ако сакаш услуга,плати!Никој не ти кажува,ама тапкаш во место,а роковите поминуваат.
дане%20вреден
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Октомври.2010 во 23:31
Originally posted by mamamd mamamd напиша:

ajde be "stara"....zarem ozbilno mislish deka ne e greshka?

ajde nemoj ...ti si barem porealna tuka...изненадување
Кон врв
zabegan Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Другарот на Мона Лиза

Регистриран: 06.Април.2007
Поени: 9774
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zabegan Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 02:02
Originally posted by brza brza напиша:

Originally posted by mamamd mamamd напиша:

ajde be "stara"....zarem ozbilno mislish deka ne e greshka?

ajde nemoj ...ti si barem porealna tuka...изненадување
грешката е што неколку нули од таа бројка се испрани или турени во џеб, ти барем тоа го знаеш трепкање

Изменето од zabegan - 23.Октомври.2010 во 02:03
размисли пред да напишеш глупост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 07:46
Еве се докажа дека е лапсусголема%20насмевка техничка грешка

Наумовски: Цената од 250 евра за метар квадратен не важи

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Октомври.2010 во 12:39
e, da ,..stvarno trebashe i dokaz ,изненадување
...za da sfati chovek deka toa e...greshka!

...ama, ete , bez dokazi ne veruvaat nekoi vo,..napishani ( nenamerni)gluposti !
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 6566676869 200>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.