|
Љубов на прв поглед!!!! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Автор | |||||||||||||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
еј... ... мислам... сето ова наеднаш собрано... а од кога ќе се запознаеш подобро тогаш се раѓа љубов.... да... да
|
|||||||||||||
Glenn
Сениор Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Инстант емоции не дека не постојат ама за љубов треба и повеќе од еден поглед, едно 1000 најмалку.
Имено некои луѓе се вљубуваат во првиот впечаток и знаат и да тераат врска заснована на таа прва импресија. Има и такви.
Сум слушнала од многу други да казат- Уште прв пат кога ја/го видов се заљубив и еве до ден денес го/ја сакам.
Интересно
|
|||||||||||||
Beauty fades, dumb is forever
|
|||||||||||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Не верувам.
Постои само хемија. Можеби има хемија меѓу двајца , ама незначи дека се компатибилни , дека можат заедно да градат идеали , животни цели и емотивна врска. Може е само животинска привлченост... Да , тоа е , само животинска привлечност... |
|||||||||||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|||||||||||||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Znaci kako sto moze da se vidi od prilozenoto, ne postoi ljubov na prv pogled...Ne postoi ni na vtor , pa ni na tret ...Tuku na Sesti.....Se e jasno sega ... Gasete struja i zatvarajte ja temava......Just kidding...
More ja mislam deka site ovie kvazi istrazuvanja se izmislica za da imaat ludjeto sto da citaat vo slobodno vreme...Demek bla bla 45 sekundi...Pa ako nekoja zjapa u mene 45 sekundi garant ce si pomislam deka imam nesto zaebano so mojot izgled...Pr: Mi visi mrsul od nosot, Belo od jogurt okolu ustata, Krugovi pod miski, Krugovi na drugo mesto i to...
|
|||||||||||||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||||||||||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
...nemoze od prv pogled da e ljubov
|
|||||||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
|
|||||||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||||||||||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
postoi ljubov na prv pogled , uverena sum vo toa
|
|||||||||||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
ima nacin da me uveris vo toa...
|
|||||||||||||
Incredible Blue
|
|||||||||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
кај мене е љубов на 10-ти поглед, и уште малку време за размислување
|
|||||||||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||||||||||||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Не ми се случило досега да видам некого и веднаш да го засакам,а привлечност на прв поглед....ДА!
|
|||||||||||||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||||||||||||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Ај сега, едни викаат на шестиот поглед, овие пак за дел од секунда. Привлечноста настапува во секунда и дејствува како дрога Научниците тврдат дека е потребно една петина од секундата за човек да се заљуби, а кога ќе се заљуби чувството е еднакво јако како кокаинот. |
|||||||||||||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Pih... mozam da upatam 6 pogledi u sekunda...
da "izmeram" kompletno... Изменето од Marko Polo 1 - 27.Октомври.2010 во 00:04 |
|||||||||||||
Incredible Blue
|
|||||||||||||
Anthony
Сениор Регистриран: 17.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3379 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
Се случува. Опасна ситуација. Човек губи разум. Знае силно да заболи. |
|||||||||||||
It’s nice to be important....it’s important to be nice!
|
|||||||||||||
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||||||||||||
боли кога и ако ке ти дойде разумот |
|||||||||||||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |