|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 609610611612613 708> |
Автор | ||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...se najadeh!!
Изменето од brza - 21.Октомври.2010 во 21:20 |
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...ми се јаде
|
||
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Мајко мила |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BisernA
Сениор Регистриран: 27.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 4662 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк,... ужасно ме нервира кога некој на фејсбук ми лајкнува се што ќе напишам и ставам.... само за јас да му/и го правам истото
брее, па толку да се било опседнато со тој лајк ! |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk bandini
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК..заборавив
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk ....mi go zaebaa denot na kraj
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК...Еве сум бе....кој рече дека ме нема...
|
||
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК Сеедно ми е На chat уште ме викаат Ангелка и Анхелита (иако приказната за Ангелка ја нема веќе), тука Бабе...не знам веќе ...како се викам |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK...kazi kako sakas taka ke te vikam |
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
САКАМ ДА КАЖАМ ДЕКА ОВАА ЖЕНСКАТА ВО ОЧИТЕ СИ ЛИЧИ НА ВАЖНА
Згодната девојка која ја гледате на фотографијата не позира за еротски списанија. Таа е студентка од Русија и хакер. Нејзиното име е Кристина Свечинскаја (21) и моментално ја има титулата за најсекси хакерка на светот. Обвинета е како припадничка на хакерски собир, кои сметале да се збогатат со 220 милиони долати од британски и американски банки. На прв поглед самоуверена девојка која на судот стигнала во кожни чизми и панталони, а потоа ги бришела солзите по читањето на обвинителот за банкарската измама и фалсификување на пасоши. Доколку судот ја осуди девојката може да заврши во затвор на 40 години. Дури 37 луѓе се обвинети за планирање на користење на вирусот со чија помош ќе црпат пари од банката, на прво место се наоѓа секси хакерката која студира во Њу Јорк, а нејзината улога во планот и на уште четири други студенти е да отвори стотина банкарски сметки. И Украина била вклучена во акцијата , а американскиот ФБИ опишале цел случај на сајбер криминал, и според нив цел ланец на хакери со вирус тројанец кој го земаат за 400 фунди, успеале да украдат неверојатни 70 милиони долари. |
||
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDK....... za devojceto
|
||
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...mrazam iznenaduvanja
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-теа неколку денови модераторите имат многу работа со спојување и заклучување на теми
|
||
Внеси реплика | страница <1 609610611612613 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |