|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 6566676869 200> |
Автор | ||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
SDSM ke se raspadne , moja prognoza . Nema veke da dojdat na vlast nikogas. Mislam deka po otprilika 7-8 godini ke se formira druga opoziciona partija koja ke bide sostavena od dostojni lugje koi i mislat dobro na ovaa drzava i nema da mislat samo za vlast. A SDSM ke zamina vo istorijata . |
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas da ti kazam nemam nisto nemam air videno od vmro ama ni loso nemam videno za razlika od branko i sdsm me ostetija 100 000 marki mene a da ne nabrojuvam familijarni sumi mislam bez komentar koke ti kazam samo tat bitola i sve tie jasno.
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TAT i oktopodot se golema sramota i mnogu zalna rabota za Bitola. P.S. Dosega molcev no ne mozam da trpam povekje koga gledam deka napagjaat dobra vlada, a seto toa dirigirano od edna partija koja ja unisti Makedonija |
||
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti znajs kolku e tesko da rabotis cel zivot i naednas sve da ti zemat,mislam ova so tat strasno nesto bese i sega mene branko ke mi kazva ova ona ne be coek gotovo so taja partija razocarani sme familijarno nie od niv
|
||
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Site glavni od ovaa SDSM partija imaat matni zdelki .Vo niv ne treba da se ima nadez . I na takvi lugje ne mozes da im veruvas. Im davam celosna poddrska na ovaa vlada i na premierot Nikola Gruevski. Изменето од KINGDAVID - 22.Октомври.2010 во 03:28 |
||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сите,ама баш сите си гледаат свои интерес.Дали јас кој немам блиски луѓе ни од една партија,можам да мислам позитивно?Имам куп проблеми затоа што немам врски,немам луѓе,зависно од тоа која партија е на власт.Секаде гледам само интерес,ако не фрлиш нешто ништо непраиш.Во една прилика една пријателка ми рече за 200гр.кафе толку услуга!Некој се богати на туѓа мака.Посебно сега,мислам дека никогаш небило волку голема корупција,секаде кај одиш имаш кочници,а тоа само за уцена ако сакаш услуга,плати!Никој не ти кажува,ама тапкаш во место,а роковите поминуваат.
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
gledam , nekoi se zivi smeshki so svoite " genijalni " zakluchoci,...........
...a , onie pak,shto neshto zagubile od onie drugine...sosema gi sfakjam!
za toa shto imaat neshto protiv , protiv konkretni!
..za informacija , jas nemam nishti direktno "izgubeno" i od dvete trla,..
,..ama ,sepak ,..bi gi nakitil drvata so nivnite stanari!
( na trlata mislam)
|
||
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ti si izgleda,.... veciti ,... opozicioner ! |
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ajde nemoj ...ti si barem porealna tuka...
|
||
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Изменето од zabegan - 23.Октомври.2010 во 02:03 |
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e, da ,..stvarno trebashe i dokaz ,
...za da sfati chovek deka toa e...greshka!
...ama, ete , bez dokazi ne veruvaat nekoi vo,..napishani ( nenamerni)gluposti !
|
||
||
Внеси реплика | страница <1 6566676869 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |