|
Кумановци и нивниот темперамент |
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Автор | |
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сум бил неколку пати во Куманово и сум запознал кумановсци повеќе пати и барем оние кои сум ги видел се многу пријатни и како што кажа марија, го имаат еден од најинтересните дијалекти во земјава
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Учителка на крај од последан час на свои ученици им вика:
Јутре немој некој да не е дошја у школу, мора да правите сви тест и нејќу да чују оправдање од тип, болан сам, мама не ме пушти, дедо ми умреја, успа се и слично. И ете ти га едно дете од задњу клупу вика: Учителке, а ако неможу да дојду због сексуалну исрцпеност? Ајде, ајде можете Ви и с'с другу руку па пишуете! (Бодети, пикав ми се под кожу, овј је поздрав за тебе) Изменето од maria_magdalena - 11.Јануари.2010 во 23:23 |
|
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
|
bodeti
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 606 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A inace mora da pregovaramo s's administratora da cepamo kumanovski na cel forum pa koj razbere -razbere...
Bravo za Emila za slike, abe s'lza mi potece sto se vika... |
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам искуство со вас и определено нема да ми е тешко да ви разбирам
п.с.моето умилено местенце во Македонија -Куманово
|
|
aco_t
Нов член Регистриран: 27.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja sam od kumanovo, ama studiram u sk
mnogo e tapa za carsiju, isti ljudi , i sto e najkatastrofa, nema zapoznavanje, ako otides da se zapoznaes ss nekoga, toj e neviden skandal fala Bogu sto imam sansu da iskacam pocesto u sk inace ako sam puno vreme otsutan od gard, strasno pocinja da mi fali, ali toj e valjda zaradi drustvo i doma moi, sigurno ne e grad, zasto de facto u grad nema nisto interesno da se vidi! plus toj , mnogo ljubomora vladee u cel grad, ljubomoriv ti na sitnice,i da imas 10 denara povise od njima, ke gledav da gi izgubis i t'ga su najsrekni (kd ostetiv nekoga)SVAKA CAST NA ISKLJUCOCI. ima mnogo ogovaranje, ako doznae 1 covek nesto za tebe, racunaj deka do jutre pola grad ke znae i ke se pravi budala.... samo toj mi smeta, drugo e OK |
|
marx
Нов член Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kumanovci, dobri smo za dobri, sakamo da se druzimo, zezamo, piemo ama i mnogo ljubomorni...
Eve ed'n vic prav kumanovski.... Facaja kumanovac ribe i fati zlatnu ribu. Zlatna riba mu vikala "pusti me i ce ti ispunu ednu zelju, ama zapamti deka sve sto napravu za tebe, za komsiju ti duplo ce napravu" I Kumanovac mislija mislija, pomislija na 1.000.000 evra pa vika si "ne, ne biva nikako, ja miljon evra, komshija dve" pomislija na zgodnu zenu, avto pred kucu, nova kuca... pa vika si "pa komsho da ima dve zgodni zene i dve avta i dve kuce..." Posle nekolko pomisle vika: "slusaj ribo, izvadi mi ti edno oko pa komshija neka odi corav da mu ga turu na majku mu u p**ku". Eve cist primer |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
"Svi mi kazu ulicarka sam bila...pa po krovovi li da idu".....
ete edna finta za kumanovci... Kumanovo kako grad na izgled i toa kako e sreden mi e za nikaden..katastrofa...i ic ne mi se dopaga megutoa lugeto...se super...na faks edno vreme se slucuvase celo drustvo kumanovci i samo jas so niv da se druzam..pa nauci da zboru i kumanovski toa se veseli luge..drustveni so smisla za humor i pienje alkohol....i site tie so koi se druzev mi ostanaa drugari i drugarki se uste...Taka pred edna nedela bev na kafe vo kum...se sobravme dobra stara ekipa se smeevme si raskazuvavme finti nekoi od vremeto..ednostavno bez ispolneta i uzivav |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Куманово со 856 регистрирани наркомани Алармантна е бројката на зависници од дрога во Куманово. Според податоците на полицијата, во моментов има регистрирано 856 лица корисници на хероин, марихуана и на кокаин, но реалната бројка е петпати поголема. Во последните 10 години, 65 лица починале како последица на предозираност. |
|
marx
Нов член Регистриран: 09.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa dobro sega od 120.000 ziteli 856 narkomani i ne se premnogu :)
|
|
crnokonjac
Нов член Регистриран: 28.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 18 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1718192021> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |