|
САМ СВОЈ МАЈСТОР-реално шоу |
Внеси реплика | страница <1234> |
Автор | |||
Audiofil
Сениор Регистриран: 23.Мај.2006 Статус: Офлајн Поени: 374 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Lugeto epten se liberalni nema sto.Od 01:50 kako sto pocnaa zavrsija nekade okolu 02:25.Koga izleze od krevet fraerov ziva voda bese od glava do petici.Veke e pustena snimka na youtube: |
|||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не знам што си го направија ова. Поготово женската, сега ќе биде етикетирана како дроља, и не знам со кое лице ќе се појави пред своите дома, и комшиите, и цел свет.
Срамота. |
|||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе се земат покасно... и ќе си живеат среќно и весело до крајот на животот...
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ма и да се земат.....и да бидат маж и жена..треба ли пред очите на цела јавност да го прават тоа...
Ај да речеме да не им е гајле да другите..ама за фамилијата...родителите...кој знае колку се срамат луѓето.....што имаат такви деца..... искрено не можам да пронајдам ниту една ситница заради која ова шоу би требало да се одржува... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Штета што поради ваквите глупи девојчиња,кои си дозволуваат да бидат обработени како бавчичка,се смени целосно одност машко-девојче
Не е веќе како што некогаш беше,се знае кој е тука виновен за тоа |
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ова е во мода сега... ..скоро читав и онаа Вики,што се лигавеше во Белград..гледам си живее со типот ден денес..ама тоа е..популарна стана.
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
таква популарност |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Oficijalno imame i trudnica.Testovite za bremenost pokazaa deka Angela e trudna no vo kukata bozem nikoj ne znae koj e tatko na deteto. Neoficijalno bratot na Jane kazal deka Jane e tatko na deteto bidejki idnata majka celo leto go pominala vo Radovis. САМ СВОЈ МАЈСТОР: Чие е детето на Ангела?Изутринава, Ѓорѓи во „дуо-собата“ побара тестови за бременост за две од учесничките на Сам Свој Мајстор. За да не се открие за кого се тестовите, сите четири учеснички добија таков тест.
Резултатите за Ангела беа изненадувачки. Таа збунето се скри позади вратата од шкафчето кога се покажаа резултатите од тестот за бременост и не остави да се запрашаме чие е детето кое го покажа резултатот од тестот за бременост. Останете со Сам Свој Мајстор. 25.10.2010, 17:19 |
|||
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ќе имаат две прекрасни дечиња, кое од кое поубаво, на кои што ќе им биде срам да поминат низ улица затоа што сите ќе посочуваат прст во нив поради глупоста на нивните прекрасни родители. Па децата ќе се навлечат на дрога и слично. Има последици и од тоа. |
|||
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Бруки невидени,во Српското реалити не брукаше Вики сега овие.Вики раскинала со Карло,толку беше ќеифот....Во секој случај Српското е далеку поинтересно...
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
сва среќа што не се зачлени на форумов и да отвори тема во секс..семејство..њубов....за совети и прашања... гревови немаше да Ви се гледаат...на Вас...добронамерните..за совети. Изменето од zagor - 26.Октомври.2010 во 14:52 |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Audiofil
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Хммм...интересно!
Audiofil,со нетрпение чекаме да дознаеме чие е детето....гледај па прераскажи ни. |
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не ми се верува: останала бремена за време на реалното шоу??!! И не се знае кој е таткото?? |
|||
Внеси реплика | страница <1234> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |