|
Сте ли за да се најдеме сите од форум? |
Внеси реплика | страница <1 219220221222223 266> |
Автор | ||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ama ti bi castel
|
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
A potoa ke pojdeme dokaj mene doma ...i pred vrata ke ti kazam deka idealno bi ti bilo da si viknes TAXI za do doma |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
RIVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA |
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
E da be..ako mi go platis....
Ako ne patot pod noze i peski...nemam pari za frlanje... Abe a da viknevme uste nekoj..za da delam taksi? |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I da..samo nase taksi i lotus molam..drugo ne priznavam
|
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
So vozacot ke delite ...i toj ke se vozi ...sekako .... |
||
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Vidi go ti nego
Ke si viknam ja nekoj...aj ti..myway ke ja viknam....za da ne me izigras...strav pocna da me faka od tebe |
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
e ko ke i kazes deka ke se najdes so mene ....sigurno ke dojde ...sigurno so texistot ke delite pola pola |
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Hmmm..somnitelna rabota ova..kaj se nafativ i jas
|
||
|
||
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas se mislev ...i seuste ne mi e jasno kako li prifati od prva
|
||
|
||
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
бегај бре зошто да не прифатам покана од тебе... имам доверба..да речеме |
||
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pominala sredbata a
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
KING35
Сениор shadow... Регистриран: 25.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7624 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
zivotot pisuva romani...a lugeto citaat stripovi
|
||
Внеси реплика | страница <1 219220221222223 266> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |