|
Дали флертот е прељуба? |
Внеси реплика | страница <1 56789 35> |
Автор | |||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i jas mislam deka flertot ne e neverstvo.......voopsto ne e
|
|||
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ova vtorovo mi se dopadna , bi mozel tuka da go vmetnam moeto razmisluvanje za preljubata ....spored mene preljuba ima i bez fizicki kontakt
|
|||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
i na kraj se se sveduva na toa deka ako reshish da go izneverish partnerot ke go napravish toa. a dali ke bide flert ili neshto drugo izbotot e golem |
|||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
vo mislite....pa ako sakash so sila da vlezesh vo tugi misli...toa e rizicno....ama nema preljuba bez fizicki dopir..ako ima...togash 90% ke bideme "preljubnici"
|
|||
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
toj termin e izmislen za da ima fakticki dokazi , jas zboruvam za nesto podlaboko......odlukata ja nosis pa ja sproveduvas...zboruvam za preljuba vo srceto.......sepak sakame so srceto ......verojatno ke imam mnogu neistomislenici no toa e mojot stav |
|||
nedopirliv
Сениор Регистриран: 04.Ноември.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1334 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas se soglasuvam so tvojot stav......edinstvenoto nevesrtsvo moze da se napravi samo so srceto.....a toa mnogu poveke boli otkolku kakov i da e fizicki kontakt!
|
|||
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
e ova ne ni beshe jasno.......ili moze nejkevme da ni e jasno......
|
|||
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
sega e ok ili ? ne za drugo za Tobleroneto de
|
|||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
izgleda ti go dobi...ama od Bosab
|
|||
|
|||
Delfin
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
имам предлог......same place same people and Toblerone on the table ?
|
|||
oblachinja
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Yes......
|
|||
|
|||
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
zavisi ako e preteran da, no ako ne e preteran ne e
|
|||
Don't drink and drive, just walk and fly
|
|||
Tattoo Beauty
Сениор Tetovirana Sexy Ubavica Регистриран: 10.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 4549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
neee kakva preljuba
|
|||
kandid
Сениор Регистриран: 26.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 664 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Taman rabota ako flertot e preljuba...onda znaci deka sum strasno neverna
|
|||
Внеси реплика | страница <1 56789 35> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |