IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Дали флертот е прељуба?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Дали флертот е прељуба?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 35>
Автор
Порака
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 15:55
i jas mislam deka flertot ne e neverstvo.......voopsto ne eSmile
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:34
Originally posted by beleg beleg напиша:

Originally posted by Delfin Delfin напиша:

flertot ne e preljuba
Ama boli sekakoEmbarrassedWinka i nemoze da e preljuba bez fizicki kontakt ili baknez ili.....

ova vtorovo mi se dopadna Smile, bi mozel tuka da go vmetnam moeto razmisluvanje za preljubata ....spored mene preljuba ima i bez fizicki kontakt Smile
Кон врв
kokolo Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Февруари.2006
Поени: 2960
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kokolo Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:39

i na kraj se se sveduva na toa deka ako reshish da go izneverish partnerot ke go napravish toa. a dali ke bide flert ili neshto drugo izbotot e golem

ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:41

Originally posted by beleg beleg напиша:

flertot ne e preljuba
Ama boli sekakoEmbarrassedWinka i nemoze da e preljuba bez fizicki kontakt ili baknez ili.....

ova vtorovo mi se dopadna Smile, bi mozel tuka da go vmetnam moeto razmisluvanje za preljubata ....spored mene preljuba ima i bez fizicki kontakt Smile
vo mislite....pa ako sakash so sila da vlezesh vo tugi misli...toa e rizicno....ama nema preljuba bez fizicki dopirTongue..ako ima...togash 90% ke bideme "preljubnici"LOLLOLBig smile
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 16:47

toj termin e izmislen za da ima fakticki dokazi LOL , jas zboruvam za nesto podlaboko......odlukata ja nosis pa ja sproveduvas...zboruvam za preljuba vo srceto.......sepak sakame so srceto ......verojatno ke imam mnogu neistomislenici no toa e mojot stav Tongue

Кон врв
nedopirliv Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Ноември.2005
Поени: 1334
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај nedopirliv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јуни.2006 во 17:57
jas se soglasuvam so tvojot stav......edinstvenoto nevesrtsvo moze da se napravi samo so srceto.....a toa mnogu poveke boli otkolku kakov i da e fizicki kontakt!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 09:24

toj termin e izmislen za da ima fakticki dokazi LOL , jas zboruvam za nesto podlaboko......odlukata ja nosis pa ja sproveduvas...zboruvam za preljuba vo srceto.......sepak sakame so srceto ......verojatno ke imam mnogu neistomislenici no toa e mojot stav Tongue

e ova ne ni beshe jasno.......LOLWinkili moze nejkevme da ni e jasno......
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 10:05
sega e ok ili ? Big smile ne za drugo za Tobleroneto de LOL
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 10:40

sega e ok ili ? Big smile ne za drugo za Tobleroneto de LOL
izgleda ti go dobi...ama od BosabWink
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 10:43
имам предлог......same place same people and Toblerone on the table ? Tongue
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 10:54
Yes......Hug
Кон врв
sexyemma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Јуни.2006
Локација: United States
Поени: 1466
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sexyemma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 14:32
zavisi ako e preteran da, no ako ne e preteran ne e
Don't drink and drive, just walk and fly
Кон врв
Tattoo Beauty Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Tetovirana Sexy Ubavica

Регистриран: 10.Август.2006
Поени: 4549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tattoo Beauty Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:05
neee  kakva preljubaSmile
Кон врв
kandid Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Август.2006
Поени: 664
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај kandid Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Септември.2006 во 15:08
Taman rabota ako flertot e preljuba...onda znaci deka sum strasno nevernaLOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 56789 35>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.