IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Филозофија и психологиjа
  Активни теми Активни теми RSS - Што имате повеќе: пријатели или непријатели?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што имате повеќе: пријатели или непријатели?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141516
Автор
Порака
Џо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Каубоец

Регистриран: 17.Ноември.2009
Статус: Офлајн
Поени: 2121
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Џо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2010 во 19:45
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

tretata opcija e njamiiiiiii Marko:

iskreni neprijateliголема%20насмевка

Тоа беа оние што ни го покажуваат патот , сакајќи да ни стават лушпа од банана на истиот?
Баш njamii...среќа
Ovo nebo nad nama
sjena je od zastora
kula na nebesima
u našim je prsima

Кон врв
Marko Polo 1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
venecijaner

Регистриран: 20.Ноември.2008
Поени: 9693
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Marko Polo 1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Октомври.2010 во 21:22
koja ja izede bananata? KOJ JA IZEDE BANANATA?

p.s. tezok zbor za pisuvanje ovoj "bananata"... barem dvaputi se zbuniv...
Incredible Blue
Кон врв
Ѕвончица Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Ice Cold.

Регистриран: 07.Август.2010
Поени: 448
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ѕвончица Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 15:44
Пријатели. Еден куп, ама дали се вистински или ми прават лице, е тоа не знам. Важно јас сум си коректна со сите, и ги почитувам иако ретко кој го заслужува тоа, и го цени.
Непријатели-немам, барем јас не сметам никој за непријател.
А мене може некој ме смета, можно е. Ама баш ми е гаље.
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 16:16
Многу бара и за пријател, а камо ли пак за непријател... нашки кажано душман....

За некој да ти биди пријател треба да е спремен за тебе да исплива цело море за да стаса кај тебе затоа што ти си бил насекиран нешто....
Тоа е пријател, другото е познаник... 
Таков пријател имам (и тоа двајца)... не зближија некои моменти што ни се случија неодамна и само ние тројца успеавме да се додржиме заедно и да се зближиме доволно за еден од друг да не кријаме маките и да си помагаме несебично... горд сум на нив... дефинитивно се незаменливи...
Сите си имаме мани, само кај нив доблестите се мнооогу поголеми од колку маните....

Ја ги сакам сите на светов и на никого не му мислам лошо , а не па да му праам... а тој шо ме мрази да даде бог децата на мене да му личат...намигнувањетрепкање
Кон врв
Joshua_Tree Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Јуни.2007
Поени: 6477
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Joshua_Tree Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 19:02
Poslednata recenica e ubav antagonizam na ona sto predhodno go iznapisaнамигнување

“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes
Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Октомври.2010 во 19:22
Originally posted by Joshua_Tree Joshua_Tree напиша:

Poslednata recenica e ubav antagonizam na ona sto predhodno go iznapisaнамигнување

ajdeeeee  изненадување

Ti tolku mene me imas za nikakov ili tolku ti se mili tie sto ne me sakaat pa sto nejkis decata na mene da mu licat.... збунетостплазењесмеење

Изменето од volkswagen - 15.Октомври.2010 во 19:29
Кон врв
Mindy Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Искрена, поискрена здравје

Регистриран: 14.Ноември.2005
Локација: United Arab Emirates
Поени: 14598
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Mindy Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2010 во 12:51
Има една поговорка која вели : „ непријателите си ги заслужуваме, а пријателите ни се подарок „
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Октомври.2010 во 16:39
a ,jas velam ,..princesata si naogja se povekje zabludeni  ...neprijateli,..barem tuka!изненадување
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 141516
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 1,016 секунди.