|
Кога паѓаат лисјата - А1 |
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Автор | |
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ова е тоа Лисјата
Ааааааааааа што била работата,јас појма немав за што бил муабетот со тоа гледам Лисјата |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас имам изгледано пола епизода...( не по моја воља) ама после тоа ми го раскажаа цел филм...и сега знам што ќе се случува до крајот
Инаку сум видела секакви серии ама како оваа толку маки врз маки...никаден не се случуваат...претерале малку....требало барем еден среќен човек во филмот да стават....може поинтересно ќе беше..вака само негативна енергија...и нај смешно од се ми беше за Ајшето.....мислев деќа им е внука на старите а таа ќерка им била |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
DarlinG
Сениор *Lara*Croft* Регистриран: 09.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 1621 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Интересен е филмот, ама морам да признаам дека само поради Ферхунде го гледам.
Алал да и е колку е снаодлива... |
|
|
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Денеска ќе немааа !!!!
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Анѓе,жалам ама тебе те фатив на дело... Ретко гледам долго-месечни серии,поготово не шпански или јужно амерички...англиски и амери...незнам ни дали има..ама и да ги има за мене се друг свет...далеку од овде..и не ми се интересни..кој со јахта..кој со компании...дијаманти и што ја знам..дрога и проституција..не ми се интересни..не сум излегол од балкансково клише,ниту пак имам намера сега тоа да го сторам..не сум пробал дрога и најверојатно нема да ја вкусам..не сум имал и ќе немам јахта..така да ...можеби за жал...Турција е близу ,а и тука е ..меѓу нас..т.е. ние сме..реалноста во турските серии...признале вие или не..Мое мислење е ова..знам дека ќе коментирате,ама јас за инает во мој стил..ќе ја гледам,и ќе побарам да има реприза..исто како и 1001 ноќ. Што ми беше зборот..??..а да,вечер нема да ја гледате ,а ќе пропуштите интересна епизода... ...откако Али Риза ќе го изнервираат на утринскиот доручек,ќе појде во градината на воздух,по него Хајрие.. -Како си миличок..?Да ти донесам чај?. -Еве да земам воздух..не фала!!!..по што Хајрие ќе му даде предлог...да појде да купи пипер за да направат нешто зимница...бидејќи денес се слободни и сите ќе можат да лупат ..а и Пер-кунде добила информација дека ќе се покачи цената на пиперот зошто ќе имало извоз зa Мaкедонијa..едно , a и ќе има кој дa меша... Бидејќи А.Р. не смее да одбие и прифаќа,но прво да се договорат што ќе прават..ајвар или малиџано..и појдоа да се договорат со Пер-кунде и Лејла...Ајше,нема да оди во школо пошто ќе им треба да лупење... .... падна на малиџаното,бидејќи било помодерно и звучело италијански..ова ајварот веќе не бил модерен..а за лутицата немаше ни еден глас...можело и ..печи-гмечи..но друг пут. и така А.Р.појде на пазар...но попатно го повика крчмарот на по еден чај и овој ни една ни две..појде,ама наместо чај почна ракија да делка и се направи ..мивка!...ги поеба парите ,денот отиде..а пипер нема... едвај се реши дома да си појде..кога ете поштарот им носи покана за свадба...ќерката се мажи па зетот го кани на свадба..дома,кај Али Риза... овој пари нема....ама ќе му падне секирата во мед,зошто на тендерот победи издавачката куќа која го има преводот на учебникот за VII одделение...Историја на Македонскиот народ по Александар В,за и по време ..турско. за свадбата поканети пејачи и групи од повеќе земји,а нас ќе не преставува 2 Х Елена,Благе..Гоце А..Орце С..Слаткарот..Тончи..Азис и Глорија се за вечерната забава... Свадбатаќе почне со сплетот на Кисми ме мене...и -Тешкото..па за невестата и -церешната што се корнеше....па за зетот....-дада да ја чува...па за бабата..-а мори бабо,стара бабоооооо,ај што имаш ќерка убааа..и за на крај..сите да изиграат една тиквешка гајда....со турски чочек. [:D/] ќе продолжи...утре сабајле! Изменето од zagor - 04.Октомври.2010 во 15:28 |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
KAROLIN
Сениор Maкедонско девојче Регистриран: 28.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 201 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Од денес серијата е во 20 часот
|
|
Долгоочекуваниот и најдобар албум на најпознатото македонско девојче КАРОЛИНА ГОЧЕВА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ... |
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Лејла го соблече мантилчето! Ураа!
Ова заслужува да се прослави. |
|
annaja
Сениор Регистриран: 21.Април.2010 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 531 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислам дека сепак оваа серија, се разликува од другите а кој сака нека гледа, а кој не,има други серии на претек....
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
90% од ликовите просто би ги треснала од земја.
Ферхунди, Мерхунди, Лејли ова -она. х Хитлер да беше, све у Аушвиц! |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оваа ми е идол....
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И на мене Џеврие закон |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Господе..Господеееее..уууфффффф....какви се тие мисли?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да ми беше тука, без пардон би ја стрелала, згазила, задавила, и триста слични ствари. ''Die bitch, die''. |
|
zverka_
Сениор Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
uste le ne se zavrshi
|
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
Внеси реплика | страница <12345 6> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |