IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Образование
  Активни теми Активни теми RSS - Какво образование имате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Какво образование имате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
Автор
Порака
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Јуни.2006 во 00:20
mene fakltetot mi e u miruvanje sto ke rece sum polupismena nema hrabrost da se vratam ama ke zavrsam koga togas si vikam LOL inaku treba da bidam pismen preveduvac 
Кон врв
eli1 Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Јуни.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 55
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај eli1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 00:19
............

Изменето од eli1 - 03.Август.2006 во 19:55
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 00:22
nekoj rekol znam deka nisto neznam
jas bi rekol neznam dali znam ..... mozebi?
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 08:22
Originally posted by angelwings angelwings напиша:

mene fakltetot mi e u miruvanje sto ke rece sum polupismena nema hrabrost da se vratam ama ke zavrsam koga togas si vikam LOL inaku treba da bidam pismen preveduvac 
da otidesh..da se vratish....zosto da ne???Za toa netreba golema hrabrost..ednostavno odish na filoloshki-studentski prashanja i prashuvashBig smilesto treba
Кон врв
butel2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 4138
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај butel2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 22.Јуни.2006 во 09:12
Originally posted by mikus mikus напиша:

nekoj rekol znam deka nisto neznam
jas bi rekol neznam dali znam ..... mozebi?

Можеби....
Кон врв
laki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 29.Јуни.2006
Поени: 1107
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај laki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2006 во 01:56
SREDNO I TOA KOCE EJJJJJJJJJJJJJJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Кон врв
Katehin Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 14.Јули.2006
Поени: 1
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Katehin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2006 во 13:52

Imam magistirano i super se cuvstvuvam. Sega spremam doktorat. Pozdrav do site od IDIVIDI.

Кон врв
Julija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Март.2006
Поени: 1706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Julija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јули.2006 во 23:16
Good for you!
Кон врв
ivancic Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
NaughtyBitch

Регистриран: 11.Март.2006
Локација: United Arab Emirates
Поени: 753
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ivancic Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Јули.2006 во 17:24
bravo be!
Ja sum na fax 2 i obro e za sega,me interesira strukata
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2006 во 11:27
Originally posted by Katehin Katehin напиша:

Imam magistirano i super se cuvstvuvam. Sega spremam doktorat.

I jas isto.
Veni Vidi Vici
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Јули.2006 во 12:05
vo koja oblast?
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2006 во 12:02
Arheologija-Hristijanstvo
Veni Vidi Vici
Кон врв
blue Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Октомври.2005
Поени: 5922
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2006 во 12:04
good luck ;)
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 25.Јули.2006 во 14:02
Thanks Smile
Veni Vidi Vici
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 45678 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.