IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Стил на живот > Уметност , култура и традиција
  Активни теми Активни теми RSS - Која книга би сакале да ја прочитате?
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Која книга би сакале да ја прочитате?

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 20>
Автор
Порака
cecka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 4011
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај cecka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 00:41

PA TOGAS ZNACI oG mANDINO IMA I TAKVA KNIGA

MOJ PROPUST

covek uci dodeka e ziv-OD MENE
Кон врв
Dogi Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 19.Април.2005
Поени: 3168
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Dogi Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 00:52
Конфучие, го обожавам.
http://en.wikipedia.org/wiki/Confucius

Изменето од Dogi
Јас сум мајстор!

Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име)
Кон врв
mishel Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Април.2006
Поени: 306
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mishel Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 00:59
MAJSTOROT I MARGARITA-BULGAKOV
Кон врв
Мече Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Април.2006
Локација: Marshall Islands
Поени: 224
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Мече Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Мај.2006 во 13:24
[QUOTE=cecka]

PA TOGAS ZNACI oG mANDINO IMA I TAKVA KNIGA

Да и тоа е подобра според критичарите од Најголемиот трговец на светот...

Ја прочитав синоќа-ти ја препорачувам

Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 14:46
Сатански Стихови........и да го осетам мирисот на хартијата секако...
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2006 во 10:57
Ke si ja citash naskoro...pozdravcheWink
Кон врв
Delfin Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Јуни.2005
Поени: 15178
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Delfin Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 02.Јуни.2006 во 11:05
navistina e takaEmbarrassed   Hug
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 03:53
sakam da ja procitam 11 MINUTI...od utre odam na misija ostvaruvanje na zelbata...
Точачиња.
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 21:08
Originally posted by joki joki напиша:

sakam da ja procitam 11 MINUTI...od utre odam na misija ostvaruvanje na zelbata...

zalam ama i ja dadov na jana bas sega pred malku, ama ne sum ti kriva so si sklerozna i so zaboravas deka ja imamLOLLOLLOLLOLLOLLOL
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 21:10
A sto kniga e taa ako moze da mi kaze nekoj??? Posto denovive ke idam vo book shoping.
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Alekta Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 30.Август.2005
Поени: 8670
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Alekta Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 21:16
Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

A sto kniga e taa ako moze da mi kaze nekoj??? Posto denovive ke idam vo book shoping.

Knigata e na Paulo Koeljo i e....taka prikazna (vo odnos na drugite dela na Koeljo) mnogu interesna kniga, vredi da se procitaWink
ama vekje ako se resis za taa kniga, poprvo bi ti preporacala da procitas nesto drugo od Keoeljo, primer mojata omilena - "Veronika resi da umre" ili "Alhemicarot" Big smile Tongue Wink
and you run and you run to catch up with the sun but it's sinking....
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 21:24
fala
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јуни.2006 во 22:51
Originally posted by Alekta Alekta напиша:

Originally posted by joki joki напиша:

zalam ama i ja dadov na jana bas sega pred malku, ama ne sum ti kriva so si sklerozna i so zaboravas deka ja imamLOLLOLLOLLOLLOLLOL
LOL...alekte...znam muri pilka...ali mama mi ja kupi...na popust...pocnav da ja citam...fino zasega...ekstremno finoLOL
Точачиња.
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јули.2006 во 22:24
navistuina sakam da procitam nesto od na primer Venko Markovski ili Vlada Uroshevic...navistina odamna ne sum gi citnala...na primer poezijata od Vlada .....nekako sekogash nesto drugo mi izleguva....
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 23456 20>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.