![]() |
|
Те Сакам |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162> |
Автор | |
najmilo ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 745 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
na se so ke kazes +1 poke te sakam jas
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Те Сакам...
Затоа што цела вселена направи заговор за тоа ![]() |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
Glenn ![]() Сениор ![]() ![]() Тата-Мата Регистриран: 14.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3166 |
Те сакам де, не се секирај
![]() |
|
Beauty fades, dumb is forever
|
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Кога?...Само кога така ќе се почувствувам ![]() Да понудам брак ![]() ![]() Феар.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
valentina-pp ![]() Сениор ![]() Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
te sakam,ne te sakam,te sakam,ne te sakam i taka nekolku godini...
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
..до ден денес..те сакам!
..и тебе..и тебе...и тебе....ма сите ве сакам. ![]() |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
![]() |
|
bijonse1 ![]() Сениор ![]() ![]() bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
te fackam
![]() upsssssssssss te sakam breee ![]() Изменето од bijonse1 - 25.Октомври.2010 во 16:12 |
|
![]() |
|
zverka_ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6604 |
Taa: Te sakam
Toj: E dobro de...... |
|
Јас сум 99% сигурна дека луѓето ме озборуваат,но 100% сум сигурна дека баш "ме заболи" за тоа!!!
|
|
![]() |
|
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
.....ти си ми сумљива! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
bluebell ![]() Сениор ![]() ![]() the craziest Регистриран: 14.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 8041 |
![]() ? |
|
always look on the bright side of the life!
|
|
![]() |
|
bibce ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
.....IC NE TE SAKAM.
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pillot ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 12.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 836 |
![]() ![]() |
|
bidi sekogash onoj sto vistinski si
|
|
![]() |
|
FeaR ![]() Сениор ![]() ![]() False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Eve ti priznavam kako sti na mene mi prizna......Te Sakam ФорумскаБаба
![]() |
|
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 5859606162> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |