|
Среќен Роденден |
Внеси реплика | страница <1 560561562563564 635> |
Автор | |
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви благодарам на сите што се сетивте на мене,да сте ми здрави и живи сите и простете што со задоцнување ви се заблагодарувам.
Не сум со празни раце,повелете торта и шампањ! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sisterrrrrr izvini za moeto zadocnuvanje Srecan rodzendanti posakuvam sekoja tvoja zelba da postane stvarnost od se srce
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I jas se izvinuvam za zadocnetoto ...
CESTITKI OD SESRCE DO RENI |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Good !!!
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ви благодарам и јас ,не е важно дали е задоцнето,ионака не бев активна деновиве.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
комшивке најубавааа не бев и јас активна и прости ми што не сум видела
СРЕЌЕН РОДЕНДЕН и се што ќе посакаш да добиеш |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
и јас не бев активен
среќен роденден ренатче торта не барам (оти изгледа изедена е) освен ако имаш замрзнато спешл за мене? |
|
|
|
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не смее да се случи да нема торта за моите најдраги пријатели. Благодарам за честитките и послужете се со My Way! Изменето од renatax - 13.Октомври.2010 во 16:50 |
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
pagane Честит рожден ден!
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
DRUGARKEEEEEEEEE pagane Sreken Rodenden....da si ziva i zdrava uste mnogu mnoguuuuuu godini....i da dobies se sto ke posakas... so pesnata........slusajjjjjjj jaaa Изменето од MyWay - 14.Октомври.2010 во 08:59 |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjen rodenden,Pagane neka tvoite zhelbi postanat stvarnost |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Srekjen rodenden *Aanniittaa* se najubavko Изменето од Valerija - 14.Октомври.2010 во 09:22 |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
Внеси реплика | страница <1 560561562563564 635> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |