|
Прилеп |
Внеси реплика | страница <1 23456 131> |
Автор | |||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
VAZNO SOOPSHTENIE: PIVO FESTOT VO PRILEP KE SE ODRZI NAJVEROJATNO VO AVGUST MESTO VO JUNI |
|||
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|||
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
eeeeeee.shto ti trebashe ova !!!! mi se odi vo prilep |
|||
|
|||
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
повели дојди Прилеп сепак е добро место
|
|||
|
|||
mia111
Сениор Регистриран: 26.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 597 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
znam...prilep e najdobro mesto :) e sega stanav nostalgicna. |
|||
|
|||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
E TAKA I TI TREBA KOGA NE DOAGAH VAMU
|
|||
|
|||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Vo centarot na Prilep na 30. juni vo 18h i 30min ke se podigne spomenik na Alekrandar Makedonski vo visina od neshto poveke od 5 metri.
povelete na svecenosta po povod ovoj nastan.
|
|||
|
|||
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Abe prilepcani!
Ke ima li Pivofest ovaa godina? |
|||
Come on and be my little good luck charm - |
|||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
bi trebalo da bide vo sredinata na avgust
|
|||
|
|||
Zoki_S
Сениор Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 2757 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Domakini ke bidete li ti i Hektor??
|
|||
Come on and be my little good luck charm - |
|||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
hotdog odi brkaj koski. skopje davashe 2.000.000 evra kesh za da se dade licencata na skopsko pivo.
Zoki pa kako da ne bideme domakini, vetivte deka ke dojdite nemoj sea da otkazete.
|
|||
|
|||
Nee*amAnderskor
Сениор Регистриран: 11.Ноември.2005 Локација: Canada Статус: Офлајн Поени: 291 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Prilepcani se mnogu cesit i deskriptivni. Primer e imeto na rekata... LAJNARKA |
|||
No Reason to Lie: обичам БЪЛГАРКИ!
|
|||
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
domakini , kako so rekol gospod , plus worhol
|
|||
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|||
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Jas ke dojdam na PivoFest, kako sto odam sekoja godina. Se nadevam deka ovoj pat nema kebapce da se napravam kako lani, od cadenjeto na seta onaa skara po ulici
|
|||
Veni Vidi Vici
|
|||
kokolo
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Antiqua koga ke dojde vo prilep ke rece: Dojdov, se napiv, kasnav i ubavo si pominav
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 23456 131> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |