IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Општо > Разно
  Активни теми Активни теми RSS - Офтопик
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Офтопик

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 327>
Автор
Порака
TheHacker Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I see you!

Регистриран: 07.Јули.2010
Статус: Офлајн
Поени: 155
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheHacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 16:42
Не постои ни закон ни ништо за мене бе!!!!!!!!!!!!!!!!
Мене Бил Гатес ми е чичко! H

Брат ќе дојдам, ама ќе дојде ли шефицата и другарка е? Да ме научи нешто да хакнам бе!
Кон врв
The_Boss Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Регистриран: 31.Март.2010
Поени: 948
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 16:44
ќе дојде бе, ќе и се јавам.
Поради неплатени сметки, ИДИВИДИ го исклучи потписот на The_Boss.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I see you!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheHacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 16:44
А епа добро!

Чекај да се поздравам со љубовта моја.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I see you!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај TheHacker Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 16:45
Бабооооо позззззззз ај лав ју

NOT!!!!!!!!! XAXAXAXAXA
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 16:47
хахахахаахахаха
те чекам тапанар!
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:06
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Fala ti gospode..mi gi poslusa molitvite...eden..pomalku..i onaka nemase sansi kaj mene

eeeeeeee газење%20од%20смеење toa беа минути за самореклама ,нели ?газење%20од%20смеење
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:14
Ne dopiraat do mene..sekakvi komentari
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:18
Баш допираат и даже влегуваат внатре во тебеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:21
преку Вардар ќе те однесам, на раце ќе те однесам, преку Вардар ќе ја пренесам љубовта наша голема

бабо имаш поздрав од the hacker,важна и една што нема ник овде
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:26
а каде ќе ја носиш таа ваша љубов голема ?
збунетостголема%20насмевкаплазење 
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:27
Originally posted by емил емил напиша:

..da ama samo do mene kako nik..a ne kako licnost..toa e..razlikata...
Cak kazi i na taa sto nema nik..neka si napravi..ili ana,aleksandra i kompanija..ne se solidarni?..jbg.. Tie sto ziveat na forumov..se delumo ograniceni..na prijatelska osnova mislev
aj cao od mene..i onaka ne si interesen za citanje...
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:28
јас нигде бабата е зеМцка на хакерот,тој ќе ја носи

хахахах после да те реметат 10 души,па ќе плачеш кај твоето модераторче
али баш ќе им речам да си направат
Башка не живеат сите као тебе у виртуелен свет бејб

Изменето од The_Boss - 09.Октомври.2010 во 17:30
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:30
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

Originally posted by емил емил напиша:

..da ama samo do mene kako nik..a ne kako licnost..toa e..razlikata...
Cak kazi i na taa sto nema nik..neka si napravi..ili ana,aleksandra i kompanija..ne se solidarni?..jbg.. Tie sto ziveat na forumov..se delumo ograniceni..na prijatelska osnova mislev
aj cao od mene..i onaka ne si interesen za citanje...

тоа е јасно дека до тебе како ник.Но штом си се зачленила значи допираат и до личноста ти.Ако не допираа до личноста ти ти воопште немаше да се замараш со тоаплазењеплазење
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
GFX Designer

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај The_Boss Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 17:36
^не се замарај бе брат да објаснуваш на празна глава и на глава шо живее на форум и чет
Али на чет веќе и не живее,вчера како ја испуцавме сите чатери незнаеше главата кај и е. Само бегаа од соба у соба со феар нејзин
а ние само сакавме да ја заштитиме од феар,знаеш стално се сссс насамо па да не напраат некоја беља :$
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 4748495051 327>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,234 секунди.