IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - се прашувам ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

се прашувам ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 583584585586587 680>
Автор
Порака
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Статус: Офлајн
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 11:53
sp...shto li bara?збунетост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 13:50
Originally posted by ФорумскаБаба ФорумскаБаба напиша:

SP Sto e podobro..da sakas ..ili da bides sakan?..koga veke gi nema dvete zaedno...

СП зр не знае дека има и девиза- Дај што дашзбунетост
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 13:55

Кон врв
volkswagen Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Регистриран: 18.Ноември.2008
Поени: 4820
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 14:54
сп...како бити херој у ова шугава временазбунетост
Кон врв
ПодВодно Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 7391
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ПодВодно Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 15:11

се прашувам, зар Фолсфагенче не знае дека во шугавите времиња има најмногу случајни херои и паднати борци ... и шпиони?
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 15:33
Originally posted by ПодВодно ПодВодно напиша:

се прашувам, зар Фолсфагенче не знае дека во шугавите времиња има најмногу случајни херои и паднати борци ... и шпиони?
ЕЕЕЕејјјј... кого гледам по тоооолку времееееееголемо%20гушкањебакнежбакнежбакнежбакнеж

сп.... ааа... малце од филозофски аспект ми беше прашањево....

шугава времена мислам на крастата во луѓево, овај безобразлук собран во сите што ми се околу мене, сиот простотилук и непочитување, желбата да му умри козата на комшијата и се со ред... за такви срања зборувам пошто ми се згрози све од фаци што се смрдени у душата....болен Едноставно не можам појче да ги поднесувам во своја близина (радиус 4 километри).....ненене
не
А да бидеш херој над нив (безразлика дали ќе ти признаваат) ти треба многу.... за да сакаш...ех колку многу треба за тоа нешто.... лесно е она општо прифатеноно „јас незе ја сакам“ не мора да се работи за чупе, еве за другарство нека е....  од „ментеше“ ме вади тоа ко че ми треба некој , а сите се праат наудрени (забораеле дека пред месец дена тие мене ме барале , јас сум седел со нив до сабајле по паркој за тие да не се насекирале, сум ги честел, сум ги тешел, сум му нашол излез и на крајот сето АШШШшшш).... Не му замерувам, само убаво ќе ми беше малце и тие г`зот да го мрднуваат ко че ми требаат а не да ги замарам форумџииве...

И зошто мораше таа малата толку да ми заличи на неа???плачење Ми го расипа мирот денес...

ПодВодно... немораш да го читаш сето ова глупостиве погоре.... бакнеж

Изменето од volkswagen - 08.Октомври.2010 во 15:34
Кон врв
Анастеа Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПИПИ долгиот чорап

Регистриран: 07.Април.2008
Поени: 35441
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Анастеа Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 18:06

нема што да се прашувам... кога одговорот ми е пред очи.
Кон врв
Tiggy Vicious Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Consume. Be silent. Die.

Регистриран: 27.Октомври.2009
Поени: 6238
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Tiggy Vicious Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Октомври.2010 во 19:05
...што толку се мисли?
Зар ги знае дека секакви ги има на овој свет?
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 11:01
срценце бакнеж , нов потпис си ставила, а?голема%20насмевкатрепкање

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Знам, комшивка ми е!

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај volkswagen Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 11:31
sp... kaj mi otide cupevoзбунетост
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 13:53
сп, има ли некој од Штип да каже кога е пастрмајлијадата?трепкање

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 13:55
sp..dali ke odime so biba na pastrmajlijadataзбунетостголема%20насмевка
Кон врв
BiBi_G Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
СТАРОСЕДЕЛЕЦ

Регистриран: 27.Мај.2010
Поени: 3175
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BiBi_G Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 13:58
сп како може да се прашува? само да разбереме кога е намигнување

NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE!
Кон врв
sanja-a Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Only God Can Judge Me!

Регистриран: 12.Април.2009
Поени: 13457
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sanja-a Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Октомври.2010 во 14:12
сп...зошто не ми е комшика...
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу.
Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот.
Одри Хепберн
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 583584585586587 680>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.