![]() |
|
се прашувам ... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 583584585586587 680> |
Автор | |
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sp...shto li bara?
![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
СП зр не знае дека има и девиза- Дај што даш ![]() |
|
![]() |
|
mamamd ![]() Сениор ![]() ![]() Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
сп...како бити херој у ова шугава времена
![]() |
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() се прашувам, зар Фолсфагенче не знае дека во шугавите времиња има најмногу случајни херои и паднати борци ... и шпиони? |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() сп.... ааа... малце од филозофски аспект ми беше прашањево.... шугава времена мислам на крастата во луѓево, овај безобразлук собран во сите што ми се околу мене, сиот простотилук и непочитување, желбата да му умри козата на комшијата и се со ред... за такви срања зборувам пошто ми се згрози све од фаци што се смрдени у душата.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() А да бидеш херој над нив (безразлика дали ќе ти признаваат) ти треба многу.... за да сакаш...ех колку многу треба за тоа нешто.... лесно е она општо прифатеноно „јас незе ја сакам“ не мора да се работи за чупе, еве за другарство нека е.... од „ментеше“ ме вади тоа ко че ми треба некој , а сите се праат наудрени (забораеле дека пред месец дена тие мене ме барале , јас сум седел со нив до сабајле по паркој за тие да не се насекирале, сум ги честел, сум ги тешел, сум му нашол излез и на крајот сето АШШШшшш).... Не му замерувам, само убаво ќе ми беше малце и тие г`зот да го мрднуваат ко че ми требаат а не да ги замарам форумџииве... И зошто мораше таа малата толку да ми заличи на неа??? ![]() ПодВодно... немораш да го читаш сето ова глупостиве погоре.... ![]() Изменето од volkswagen - 08.Октомври.2010 во 15:34 |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
нема што да се прашувам... кога одговорот ми е пред очи. |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
...што толку се мисли?
Зар ги знае дека секакви ги има на овој свет? ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
срценце
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
sp... kaj mi otide cupevo
![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
сп, има ли некој од Штип да каже кога е пастрмајлијадата?
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
sp..dali ke odime so biba na pastrmajlijadata
![]() ![]() |
|
![]() |
|
BiBi_G ![]() Сениор ![]() ![]() СТАРОСЕДЕЛЕЦ Регистриран: 27.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 3175 |
сп како може да се прашува? само да разбереме кога е
![]() |
|
NO MATTER WHAT WILL HAPPEN I WILL ALWAYS SMILE! |
|
![]() |
|
sanja-a ![]() Сениор ![]() ![]() Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
сп...зошто не ми е комшика...
![]() |
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 583584585586587 680> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |