|
Моменти |
Внеси реплика | страница <123 |
Автор | |
Evenstar
Сениор Вечен оптимист Регистриран: 09.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 3388 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
It is our choices who show what we truly are, far more than our abilities.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Верувам дека секој кој бил или е во долга врска или брак има вакви моменти...во еден момент е се во ред, најмногу си се сакаме, не можеме еден без друг, а во друг те нервира самото негово присуство...кога доаѓа до вторава ситуација подобро да се избегнуваме извесно време ( ден , два...) да не бидеме заедно,секој на своја страна, отколку да дојде до несакани, беспотребни кавги
не верувам дека е до вагите, бидејќи не сум вага а ми се случувало ова туку едноставно се заситуваш од нечија близина, ти треба малку простор да дишеш слободно
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
valentina-pp
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 198 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas sum rak.......ako ima nekoja vrska horoskopot ama koga sum procitala za mojov znak sekade pisuva emocii,emocii i iskreno poveke bi mi odgovaralo imeto Vesela ama so prekar Vesela-plackata.Sega temata momenti....za mene e moment koga me vide po poragaj,po primen sistem od bolest, moment za pamtenje e koga ke ni pojdese deteto za mig,znaci se poglednuvame i znaeme se bez zbor,e sega moment e i koga sekoj sam sedime na net pisuvame ne sto svoe pa go cuvstvuvame kako mala nevera kako ona aaaaaaaaaaaaa te fativ sega hahaha,moment e koga so pogled kazeme kolku bese ubavo itn...mnogu godini so partner mnogu momenti,paleta od ubavi i pomalku ubavi-optimist
|
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Со такви ’’моменти’’ се оддржува страста
|
|
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
godinite, casovite ne se pamtat... momentite se tie koi ostanuvaat vo sekjavanje...
|
|
Incredible Blue
|
|
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dovolen e samo eden moment
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Внеси реплика | страница <123 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |