|
Нашите грешни љубови... ? |
Внеси реплика | страница <123> |
Автор | |
Lithium
Сениор Регистриран: 01.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9407 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да да, грешки....ги имало....полно Кога ќе те понесат емоциите, моменталната среќа и на сето тоа ќе го додадеш неискуството од тебе и преголемото искуство од другата половина - ќе настане грешка. Па после плачење по другарки и уверување дека ќе му вратиш дека веќе нема да си дозволиш да бидеш само нечие експериментално глувче Ќе сфатиш дека за некои работи не си требал да постапиш така како што си постапил тогаш и ќе се каеш. Зрееш.... и еден ден ќе си речеш самиот на себе: “Како можев да бидам толку глупав/а да бидам со него/неа? “ И си ја трескаш главата од ѕид Абе човек учи додека е жив |
|
You think you are perfect? Well, try walking on water...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da, chovek uchi dodeka e ziv i najdobro se uchi od sopstvenite greshki.
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E shi da ti pa...pfffffffff Naostri go molivo i pisi |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Spored mene sekoja ljubov ima greski sozdadeni so samoto ragjanje na taa ljubov .... prasanjeto e kolkavi se i dali mozat da se nadminat ... pa iako znaete deka imate "roba so greska" da ziveete so nea bez da sakate da ja zamenite so druga ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
МАРШАЛ
Сениор ГРОБАР ДО ГРОБА Регистриран: 06.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 44396 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
грешките се составен дел од човечкото битисување .......
грешиме зошто сме грешни ... било во пракса било во мисли |
|
TanjaHr
Нов член Регистриран: 02.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bas me zainteresira temava pa morav nesto da napisam.Mnogu odamna eden covek mi rece vaka:"Pametnite ucat na tugite greski,a samo budala se uci na sopstvenite"
Gledajki si go zivotot nazad svakam deka ne sum ni pametna ni budala...Greska do greska...Sekoja se pojavila so nekoja pricina..Moze da naucam nesto,da svatam ama...poesle toa odnovo pak greska.Ama sepak znam edna rabota,uste dnas da ziveam nekoi greskia pak ke gi napravam.Pozdrav |
|
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Toj pametniot so kazal taka...bil isto tolku gresen kolku nas vo ovoj period od nasata dusa...
POSLE VOJNATA SITE SE GENERALI!!! |
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моите грешни љубови... Хах...
Јас преку сила двајца дечковци сум имала у живот, а сеа кој од нив бил грешен а кој не.. ху ноус? |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
pagane
Сениор Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
абе ке гледаме понатака
|
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
лјубави никогаш не се грешни
само кога страње ќе заврши ни наликува на грешно ама не е това просто има само срање крај |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
lotus flower
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Моите грешни љубови биле моите нереални љубови.
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
немам таква љубов
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Kali
Сениор Storyteller Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4947 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Грешна љубов...уффф....
Секогаш има причина зашто сме се закачиле за одредена личност, зошто нешто не споило/спојувало. Колку и да изгледа погрешно после.... ако научиме нешто од тоа за себеси, добро е Изменето од Kali - 08.Октомври.2010 во 17:07 |
|
Внеси реплика | страница <123> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |