|
Депилирање vs. бричење |
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Автор | |
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.........
|
|
tuka nekade....
|
|
bubicka
Нов член Регистриран: 04.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Depilacija definitivno. Nemam protiv depilacija ili bricenje na mazi duri i pozelno e na nekoi mesta radi higiena
|
|
Toreador
Група Регистриран: 26.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 48 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
И двете....депилација боли у ПМ. Купив едни има VEET FOR MEN 200 денари у веро, боли па сеа се бричам скоро секаде. А кога ќе дојде летото ќе ги издепилирам нозеве. Мушкост? Каква мушкост у пичку матер?! Ај шо нонстоп се потиш ама кога ќе видам некој со влакна на рамињата или на грбот ми иде да повраќам жити се. Влакнетост = Нечистота. Плус, погледнете ренесани слики или какво и да е друго старо уметничко дело. Секаде машките се тасма без ниедно влакно на телото освен понекогаш на срамните делови. Влакната се остаток од праисторија кога луѓето не знаеле да си сошијат џемпер. Во случај ако не сте знаеле, женските почнале да се прават тасма (ама скроз) на почетокот на 20тиот век, кога почнале да носат помалку облека, па бикини, па танги
|
|
CUTENESS OVERLOAD OF DOOM!
|
|
Aurora
Нов член Регистриран: 13.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 25 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Denes site se depiliraat zenski i maski
|
|
Merlinka
Сениор Регистриран: 02.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 800 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
јас сум да за депијација но имам хипер сензитивна кожа и одвреме не смејам да се депилирам па морам да применувам иако не сакам брич
|
|
mErLiNka & KeNeDi
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
depiliranje definitivno...e sega ako imas osetliva koza...togas kako Merlinka so bric!!!
|
|
|
|
Cvekence
Сениор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 2509 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
abe se zapenuvas zemas bricot i se kasapis...mene u pocetok taka mi besekao mesar da me bricelposle se ispraksirav...
|
|
respect my authoritaaa
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Depilacija sekade. Boli.
|
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
depilacija bez dvoumenje. Boli ama se izdrzuva, a posle raat 2/3 nedeli.
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Депилација, јасно. Арно ама и јас исто имам хипер сензитивна кожа, па затоа одвреме навреме користам и крем за депилација. Доста добар е Veet од алое вера (многу добар за чувствителна кожа). Изменето од Julija - 21.Јуни.2006 во 21:44 |
|
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Samo depilacija, si imam doma Philips Silk, za 5 minuti, celo telo gotovo...
|
|
Dana
Сениор Регистриран: 21.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3018 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Se trpi za ubavina, neli?
|
|
natalija
Сениор Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само депилација, се друго ми ствара алергија...
|
|
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Da
|
|
Внеси реплика | страница <1234 14> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |