|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 573574575576577 708> |
Автор | |
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk samo si pristrasen i kuti si poarno...i dosta vo razno...ima tema za politika |
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-честито и успев на новата модераторка
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...неможам да заспијам
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk sanje rano e uste
i sdk ovie denovi vo golemo iscekuvanje sum |
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-што чекаш толку ти ден и ноќ?
|
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк...утре нема кога да спијам и сдк...благото
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK ...otidov jas. Bidete dobri kako sto ste ubavi |
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-Важи
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk avatarot na iron kako i sekogas
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-чао за сега.Подоцна поново.
|
|
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк обожавам да ја истражувам и анализирам планетата.......
..само не луѓето.............на неа........... |
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-минус 1-2
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk..dzabe raboti... dzabe ne sedi
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сдк....Метко скроз се избудалил бре
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
Внеси реплика | страница <1 573574575576577 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |