|
Кој е Груевски? |
Внеси реплика | страница <1 4647484950 100> |
Автор | |||
orlov
Сениор army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Tochno e toa za USA i Canada, no dali znaesh dena USA (so nea i Canada) e naj zadolzjena zemja vo svetot ?.... no procentot na bezdomnici i gladni pak e pomal odoshto kaj nas. Taa ima uslovi da zeme kredit, no i nachin kako da go uptrebi i vo shto za da te natera nejziniot proizvod da go zemeshe i upotrebish i normalno preku nego da ti vrati a vo isto vreme da ti zeme nova pozajmica. Znachi USA ima politika i ekonomija i toa na dolgorochen plan. A, nie, potochno grujo ima samo prikazna vo 100 chekora i licnho debelo konto. Mislam deka dovolno sum jasen? |
|||
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|||
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Premier na zaminuvanje so najdebelo konto...vo Makedonija i posiroko....
|
|||
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Imas li nekoj dokaz, ili kako po obicaj rekla kazala. |
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
grujo e grujo edinstven do sega nenadminliv
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
da togas na nisto ne se trosea samo djebovite se polnea...ne bea budali da gradat nesto da si gi istrosat parite.... |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Gorazd777
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2008 Локација: Евразија Статус: Офлајн Поени: 1584 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Поголема клетва од бабускерава немам видено,му се моли на госпо за лошотилак,демек гвујо да го варди,а сите други да оделе у.такво,чим дојдовте гвујо да го спасувате со бајачи,не че е на арно??? |
|||
ВОЈНАТА Е МИР
СЛОБОДАТА Е РОПСТВО НЕЗНАЕЊЕТО Е СИЛА ОД ЗЕЛКА ТОРТА И ОД СЕЉАК ГРАЃАНИН НЕ БИДУВА |
|||
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Дали е арно или не ... народот си знае и си кажува ...
Јас да си кажам за мене .... со Груевски ми е многу добро ....
не ги ,, колнам ,, останатите .... но не би сакала да се вратат
и да го завземат местото кое сега го држи Груевски .....
Исто така не би посакала на Шеќеринска да и се кренел
...шеќерот .....
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најдобар муабет во клипчето: - ова од Белград ми е - Комунистите му го дадоја - ај не тропај многу да не ти пуштам некој камен по глава! шала на страна, премногу е жалосно ова, ова се луѓето кои им ја даваат моќта на оние што ни ја уништуваат државата, од '91 па навака |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Aj i ja ke recam Grujo bog da go cuva, ne tolku deka e epten dobar, tuku ovie drugite da ne se vratat pak. Nikogas ne daj boze. Dosta im bese.
|
|||
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So ovaa intrigantska politika sto ja pocnaa povtorno sdsm nikogas nema da se vratat na vlast.....mislam deka togas bi bilo smak sveta....
Gruevski ke si ostsani uste mnoguuu godini |
|||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|||
Marko Polo 1
Сениор venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Site so "default boi"...
Zosto mene ne me ofarbale so minimum koa sum se rodil? |
|||
Incredible Blue
|
|||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Eve i Gruevski odlepil Sto mu stana , ova ne mu trebase http://www.spic.com.mk/kat/sport/gruevski-ke-mu-gradi-hram-na-aleksandar-makedonski.html |
|||
Внеси реплика | страница <1 4647484950 100> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |