|
Дали вреди да се биде добар? |
Внеси реплика | страница <1 9596979899 118> |
Автор | ||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
тој што дава смета дека погодил тој што прима обично смета дека го промашиле |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
кога некој бара дефиниција за добар човек , обично тргнува од себе Изменето од anakin - 03.Октомври.2010 во 22:09 |
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
за да ја разбереш дефиницијата треба да се препознаеш во неа |
||
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Живееме во свет на мрднати вредности , денес скоро никој не ја цени добрината.
Што корист од тоа да си добар ??? |
||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сакам да кажам дека вредноста според која добрината се мери најчесто доаѓа од политички идеали . Скоро никогаш од емоции. А уште помалку од чистиот човечки дух. |
||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
smesen si navistina...pojmuvanjeto vo svetot na definicii i sveti pisma kade sto site naogaat uteha e samo "utesenie gresnim" Kako ke me prikazuvaat i dozivuvaat nema ich vrska so moite principi i gledanja na zivotot...zarem sekogas merkata mora da ja dava drug,ha? |
||
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene mi se smesni lugje koi se zboguvaat od forumot a posle nekoe vreme ete gi nazad kako nisto da ne bilo . Znaes sto velat: covek vredi kolku i negoviot zbor. |
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kazi kolku me obozavas aaaa?
|
||
||
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne te obozavam Joshua. Welcome back. |
||
Joshua_Tree
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
naredniot pat ke ti ja serviram istata recenica sto ja napisa prege da ja ruckas,ako?
....zelbata za prifakanje e sekogas pogolema od stravot za sprotivnoto...aj ke ti dam guska oti ja sakas mnogu |
||
||
Mindy
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се согласувам со напишаното со црвени букви , бидејќи и ден денес гледам и сум свесна дека еден член од форумов , сеуште ме доживува преку постовите на друг член , па дури вчера и читав во една тема во забелешки за форумот на индиректен начин сум спомната Изгледа на некој сум му опсесија тука , или можеби голема конк*ренција (намерно на крај го ставив смајлито кое многу го мразам ) p.s. Не се однесува за Joshua_Tree , само реплицирав кон неговиот пост, ништо повеќе Изменето од Mindy - 04.Октомври.2010 во 18:06 |
||
KINGDAVID
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Slusaj, serviraj si sto sakas toa e tvoja rabota . Ne znaci deka ako imas problemi so samiot sebesi deka jas treba da te mrazam. Jas stojam zad moite zborovi sto gi kazav za tebe a toa e deka ne cenam lugje sto ne si stojat na svojot zbor. Sfati go toa kako sto sakas, tvoj problem. A gushkata daj ja na nekoe devojce , mene ne mi treba , "pishman adzijo" P.S. Takvite kako tebe gi citam kako bukvar |
||
Внеси реплика | страница <1 9596979899 118> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |