|
Гигантски знамиња за подигање на национална свест |
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Автор | |
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
.....јас почнав само столбови без знаме да гледам..дали не можат да се договорат КОЕ ЗНАМЕ да го стават?(гол јарбол на раскрсницата кај пластичарската улица)...цел месец нема ништо..
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Знамињата се во ред, знамиња треба да има, има во секоја разумна држава.
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да,ама столбовите(јарболите де..) во Чаир зјаат голи..како громобрани на предавател.
Ке има ли маж во оваа држава(јас се плашам од висина,мене не ме рачунајте..) што ќе се качи и да закачи знаме?...како што некогаш се правело после победата на фронтот. |
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...tolku beshe djevata za niv ,znachi...
si lapna nekoj nekoe milionche i ovie zakjutea vekje,...kako ribi !
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Да не добијат неколку стапа...на онаа територија...на Јанкуловска...во целата контрола на РМ...Туристиве кога ќе се научат на ова знамињава...кога ќе минуваат од Групчин нагоре...ќе си мислат влегле во друга држава...среќа нема пасоши да им бараат...
Инаку за прибирање на пари и полнење на џеповите има многу начини...јарболиве се само сегмент од глупавоста но и итроштината на КРАДАЧИТЕ...да кажам по скопски АПАШИВЕ...
|
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
....ama i im vredeshe,... da vidish,
...nemash pojma kolku mi ja podignaa nacionalnata svest...
...a i na groto drugi...naravno !
|
|
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ова со подигањево...Дадоа ли отчет и колчку се опарија и колку ЈА ДИГНАА????
|
|
|
|
brza
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...bogami..i jas se pitam ,..kolku navistina ....mu ja dignaa?!
|
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
убаво е кога се возиш во автобусот и го гледаш родното знаме како се вее на јарболот
|
|
Генерал Митре
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор бадајалџија Регистриран: 19.Ноември.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 646 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
супер работа.Само така ќе ги заборавиш сите гладни, болни без нега, невработени, сите дупки и прљавштини во градот и сите други убавини кои ги гледаш додека се возиш со автобус и сурфаш на бесплатниот интернет.
Уште поубаво ќе биде кога ќе се возиш со двокатните автобуси. Онака поблизу до врвот на јарболот.Потопло..како да си се доближил до сонцето нели? Изменето од Генерал Митре - 19.Ноември.2010 во 18:30 |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
апсолутно
секогаш кога го гледам родното знаме да се вее ми станува убаво во душата,а и животот не е толку црн како се обидувате да ни го покажете тука трима форумџии Изменето од емил - 19.Ноември.2010 во 18:35 |
|
marsovec
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
REPORAKA DA SI KUPIS POVEK'E I DA SI STAVIS, DOMA, NA VLEZOT, VO DVOROT...ZA DA TI GO PODIGNAT patriotizmot...DOKOLKU GO NEMAS...? |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
кажи ми смета ли ти кога одиш кон работа и го гледаш знамето како се вее на едно ведро небе и позади знамето се покажува сонцето
??? Изменето од емил - 19.Ноември.2010 во 19:34 |
|
anakin
Сениор Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
se moli moderatorite da go ostavat ova tolku golemo oti ova e golema misla na eden bugarin za koja mu blagodaram i skidam kapa nekogas si gi mrazam svoite .. gi narekuvam gomnari.. supci.. gnasi.. polikitakti.. prevaranti.. i mi ide zaedno so niv da goram u pekolot , da si prodademe se so e nase, i ime i zeni i deca.. so ne bi koga mozeme da si ja prodavame zemjata na dedovcite nekogas navistina mi se povrakja... Изменето од Анастеа - 22.Ноември.2010 во 13:58 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |