![]() |
|
Што имате повеќе: пријатели или непријатели? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
veruvam deka e formi
lele so ubo e covek da veruje na site strani |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
definitivno se ubediv denes deka veruvanjeto e poubo od znaenjeto
doduse poneprakticno no poubo u sekoj slucaj |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
Mindy ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Искрена, поискрена здравје Регистриран: 14.Ноември.2005 Локација: United Arab Emirates Статус: Офлајн Поени: 14598 |
Можеш да имаш и милион пријатели, другари, познаници и швалери/ки, но на крајот пак се се сведува на добриот семеен живот и најблиските.
|
|
![]() |
|
LiDivio ![]() Модератор ![]() Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Вистински пријатели имам десетина. Познајници многу. Непријатели ... немам во вистинската смисла на зборот (ако е тоа некој кој сака да ти го загорчи животот).
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Jas ke ja parafraziram recenicata na LiDivio oti e mnogu slicna na ona sto sakam da go kazam: Vistinski prijateli imam desetina, prijateli za druzenje gi imam epten mnogu , a neprijateli imam ama ne mnogu ( obicno mi rabotat zad grb i nemaat smelost da mi napravat ili prerecat nesto vo lice ). Dobro e sto imam proniklivost da znam koj treba da mi e vistinski prijatel , a koj mi misli zlo. ![]() |
|
![]() |
|
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Ќе се надоврзам на горните два поста и јас,вистински пријатели/ки можам на прсти да ги избројам во кои имам безрезервна доверба и на кои можам да се потпрам во моментите кога животот ќе ме ошамари.
Имам премногу контакти со познаници,прилично сум комуникативна личност,но и поприлично селективна ![]() А за непријатели....знам само за двајца,доколку оние латентните сеуште не си го покажале вистинското лице. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
![]() |
|
Џо ![]() Сениор ![]() ![]() Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Непријатели немам...
Ама постојат луѓе кои не ми се пријатели... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
![]() |
|
Анастеа ![]() Администратор ![]() ![]() ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Повеќе на број ми се пријатели, но блиски само неколкумина. Непријатели - не знам, има тука и таму по некој на ачик, оние маскираните не ме интересираат. Се раководам по максимата: “Пријател на сите... не е ничиј ПРИЈАТЕЛ.“ |
|
![]() |
|
lotus flower ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() Регистриран: 08.Септември.2008 Статус: Офлајн Поени: 6937 |
Пријатели имам ..
Во последно време не сум видела или почуствувала дека имам непријатели околу мене. |
|
![]() |
|
Messenger ![]() Администратор ![]() Vo ovoj svet, no ne od ovoj svet Регистриран: 21.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 18208 |
Ne znam nitu kolku imam prijateli, nitu pak kolku imam neprijateli...lugjeto mozhat da mi se prestoruvaat i kako edno i kako drugo.
Vistinata samo tie ja znaat. |
|
Truth needs no laws to support it. Throughout history only lies and liars have resorted to the courts to enforce adherence to dogma.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Vo pravo si brate messi . No ima edno pravilo koe veli , koga e covek vo nevolja, togas se gleda kolku ima vistinski prijateli ![]() A sto se odnesuva do neprijatelite, tesko nekoj prijatel moze da ti se prestoruva vo prijatel. Koja bi bila smislata na toa ako eden prijatel ti go oteznuva zivotot namesto da ti pomaga ? ![]() |
|
![]() |
|
mariija ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
neprijateli
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1213141516> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |