|
Верувате или не и зошто? |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | ||
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
I kolku bi bilo ovaa ubavo iskustvo vo koe verbata za videnoto i doziveanoto bi ostanala nedopreni i izvalkana od strana na gatackata ... Ama vrti suci toa ti e .... Изменето од Templarius - 01.Октомври.2010 во 22:22 |
||
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
||
Alexsandar83
Нов член Регистриран: 30.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 21 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Nigde nerekov da neveruvas A presrejken sum sto veruvas vo BOZJIOT ZBOR BIBLIJATA
A za tuka zasto neveruvas odgovorot tvoj ne mi odgovoruva |
||
Alexsandar83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Da za zal no daleku od Mejgugorje
|
||
Alexsandar83
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Am iskreno ne ni znaev deka gledacite se od drugata strana doznav pred nekoja godina No jas kako sto si mislev deka znam za toa deka sveta rabota izleguva vo bel prebel den Taka si mislev i za gledacite si mislev velev , cim imaat ikona ili ikoni koi sum gi videl u Crkva togas kako si vikav moze da se losi da recam
A inace kaj gledackata bev za sosem druga rabota no taa go spomna toa a jas bev za drugo ne za odgovor vo vrska so mojata desavka Od koga mi kaza mi se vrati filmot mi se poklopi nesto A za sonot povejke sum deka go imav od posle a ne pred da odam kaj gledackata A sonot ne mi bese za ova iskustvo ili toa , bese nesto skros drugo Mi se pojavi istata figura za koja mislam deka bese BOGORODICA pak kako ispravena senka ama ne osejkam strav nervoza ili nesto loso negativno Da recam na edno dest metra E od mene i jas sum hepi momak po priroda dobrodusen vesel dobar ( ostaj sea tezinata od svetot sto promenila haha) no sepak korata mi e dobra se osetiv vistinski dlaboko koj sum i sto sum I nasmean sum vesel radosen lesno se osejkam srejkno i MI vika nema da ja otvorite sendvicarata, a otvaravme sendvicara i dobro vikam ama vesel sum ako vikam ke probame i pak MI vika nema da ja otvorite sendvicarata vo tivok nezen glas i vikam vredi dase proba ke probame i seuste sum vesel dur odgovaram Mi trebaa 3 godini otposle da svatam u muabet so eden drugar i razberam sto MI Kazuvase ,drugarot mi vika da go imase istot son sega sto ke napraese ,vikam nemase da probam ili u sred renovirajne begam a jas drukse svativ t.e nesfativ deka mi Kazuvase Stoznam srejken bev od iskustvoto i negi svativ zborovite prebukvalno a gi kazav na bliskite stoznam ,na eden ili drug nacin toa me kostase 30iljadi evra i 2 godini od zivot I da ne ja otvorivme sendvicarata PROSTIMI MAJKO PRESVETA BOGORODICE |
||
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |