|
Разно |
Внеси реплика | страница <1 2627282930 33> |
Автор | |||
10101
Сениор Регистриран: 05.Април.2009 Локација: Jamaica Статус: Офлајн Поени: 963 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So cessna? |
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не,до таму со кола,а таму ти ќе ме возеше со Цесната
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
So osprey ke se vratevme, so kolata na kuka zakacena vaka
|
|||
98% of the internet population has a signature. If you're part of the 2% that doesn't have a signature, copy and paste this into your sig.
|
|||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Обожавам Chemtrails
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
најдобро ја покажуваат траекторијата по која се движи авионот
инаку вторите две слики се обични траги од кондензација од топлите издувни гасови од авионот, chemtrails е теорија на заговор, или така барем велат |
|||
размисли пред да напишеш глупост
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Каков заговор,дај појасни малку повеќе доколку имаш информации?!
Па убаво објасни ти,тоа е кондензирана водена пареа која ја испушта авионот при движење од пониски кон повисоки температури,тогаш трагите се видливи. |
|||
|
|||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Првото е верување дека трагите кои ги оставаат авионите зад себе дека се разни хемикалии и гасови испуштени намерно од авионите со нејасна цел за јавноста, тој муабет бил некаде во шеесетите, но докажано е дека е само лажна тревога пуштена од медиуми Второто е физичка појава, топол воздух се меша со ладен и се прави облаче, т.е. трага позади авионот |
|||
|
|||
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ela u mojot resor...tuka ce ti stane jasno za zagovorot...
|
|||
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Аха...сега ми се разјасни,а јас мислев дека chеmtrails i contrails се два збора со исто значење,не ни помислив на некаков си заговор со бариум, алуминиум и сл.
Еве ги тие токсични траги над Белград. |
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
Renatax
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Има....овој!
|
|||
|
|||
zabegan
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
нај интересно нешто како звук ми е радијален мотор (ок, Ме109 нема таков) ама блиску е |
|||
|
|||
10101
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Breitling Emergency
|
|||
|
|||
Внеси реплика | страница <1 2627282930 33> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |