|
Би го изневериле ли партнерот? |
Внеси реплика | страница <1 89101112 42> |
Автор | |
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. nishto ne e zabraneto. bilo zabraneto ne drugo mesto 2. ako ne si ja sakash zivotnata partnerkata ili partnerot ne i/mu go unishtuvaj zivotot lazejki i davajki lazna slika za vrskata koja ve povrzuva.
3. ako sakash da izneveruvash pocni od sebe, taka poveke ke naucish za izneveruvanjeto(sepak zivotot e shkolo neli?)
|
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
porano voopsto ne rasmisluvav za toa gi varav deckovcite bez sram i griza na sovest ama sega nekako takavi misli ne mi pominuvaat niz glava i veke ne mozam da se osudam da mu napravm toa na moeto srcence
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Никако тоа не би си го дозволил- и никогаш не би се довел во искушение
|
|
Мирна вода брег рони
|
|
cecka
Сениор Регистриран: 04.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 4011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E mece mece, nikogas ne veli nikogas....
|
|
covek uci dodeka e ziv-OD MENE
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А и да се доведе човек во искушение, зашто некогаш околностите се такви, сепак би имала доволно сила да му одолеам на искушението... |
|
|
|
Мече
Сениор Регистриран: 21.Април.2006 Локација: Marshall Islands Статус: Офлајн Поени: 224 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам со Јулија- но доколку со личноста ми е прекрасно тогаш искушението ќе изостане независно од околностите, а доколку дозволиш да се доведеш во искушение значи нешто не е во ред со врската-бараш нешто повеќе
|
|
Мирна вода брег рони
|
|
Julija
Сениор Регистриран: 02.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сите жени бараат повеќе и ниеден маж што и да направи, не може да ја задоволи жената до крај (тука не мислам само сексуално )
|
|
|
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ahhhhhhaahahhaha , sega nemojte tolku teski filozofii jebi ga
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
eeee hektor....ima jule pravo do nekade....zenive ti se ziva belja........
|
|
tuka nekade....
|
|
Delfin
Сениор Регистриран: 29.Јуни.2005 Статус: Офлајн Поени: 15178 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne gi procitav site ama ....vaka mi vrti umov...verojatno site ke kazat deka ne bi izneverile ...a sto tocno bi napravile ....pretpostavuvam deka golem broj i sami ne mozat da si odgovorat
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne znam jas ne sum takov tip, da izneveram. Ako recam deka sum vo vrska toa e taka i samo toj sto e so mene postoi i nikoj drug. Sekogas gledam da si stojam na zborot i toa dosega mi uspevase.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
sexyemma
Сениор Регистриран: 19.Јуни.2006 Локација: United States Статус: Офлајн Поени: 1466 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Nisto ne e zabranetoto ovosje. Taka sto ako bi go izneverila toa bi bilo ako toj e poubav, podobar vo krevet i samo ako me saka poveke od decko mi
|
|
kokolo
Сениор Регистриран: 03.Февруари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2960 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prodolzi taka Изменето од kokolo - 21.Јуни.2006 во 14:49 |
|
ONLY GOD CAN JUDGE ME NOW
|
|
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
NESAKAM DA PORED MENE IMAM COVEK KOJ MOZE DA GO IMAAT USTE MILION PORED MENE,,,EDNOSTAVNO TAKVIOT COVEK NE ZASLUZUVA DA IMA NISTO OD MENE
|
|
Внеси реплика | страница <1 89101112 42> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |