|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1 4546474849 50> |
Автор | ||||||
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Абе цело време се слуша у твојој марици... |
||||||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||||||
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Често мислам , особено преку ноќ...ама не ми троши многу мозочен капацитет...
|
||||||
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
||||||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
мрсно , мрсно...срце ќе те стрефи... |
||||||
||||||
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Нема многу што да се мисли... бројките кажуваат се...
|
||||||
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
||||||
ZokiBoSS
Сениор Регистриран: 04.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 240 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Незнам кој се точни бројки.. Негде најавија 150.000, негде околу 200.000 наводно за 3тата вечер .. Али не е и толку битна бројката, можда имаше многу луѓе, повеќе од ушче, али атмосферата не беше како таму.. Публиката некако ко мртва да беше, на лила и александар ниту ЕДЕН аплауз не му дадоја (иако незнам и дали заслужија) .. Сепак цеца си го напрај своето, си испеа за то шо си беше платена, и тие шо беа дојдени да си поминат убо си поминаја. Другите останаја да критиковаат и слично. :)
|
||||||
That What Doesn't Kill Me, Only Makes Me Stronger..!
|
||||||
gOJDO
Сениор Регистриран: 01.Јули.2010 Локација: Eritrea Статус: Офлајн Поени: 115 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Абе шо е битно дали 150000 или 200000. Битно е дека сите сељаци беа на едно место збрани, а нивните селски срца трепереа во турбофолк ритамот на хитовите од Цеца.
Инаку за Цеца мислам дека била многу убава и секси селанка, чија реализација (мажењето за Аркан) е сон на секоја селска дроља. |
||||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
gOJDO немам видено некоја сељанка како девојче да игра тенис..... види предходна страна слики....не знам од каде толкава мржња кон неа нарекувајќи ја со погрден збор ,,дроља,, .....уосталом не ти ни замерувам гледајќи го изборот на твојот ник....
ја се извинувам ....ама без докази многу мрзам кога машкото ќе испуца само ,,таа е дроља,, па макар била и Цеца ..... Цеца како многу одговорна и грижлива мајка на убав начин ги воспитала своите деца како самохрана мајка и само тој што не знае што значи тоа може да зборува лошо зза неа....сликана со своите деца и со децата на нејзината сестра Лидија.....Veljko, Anastasija, Helena и малиотдвомесечниот Viktor.... Изменето од bijonse1 - 12.Септември.2010 во 15:02 |
||||||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
super si e zenskata
|
||||||
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Цеца на море..... сите машки никови овде даваат негативни коментари за ЦЕЦА.... а богами овде на форумов сите се восхитуваат на сликата и сакаат ,,да ја легнат,, ...ваљда не е тоа поради никот што ја користи ова слика за својот аватар.... |
||||||
mariija
Сениор Регистриран: 01.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2459 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
|
||||||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
бијонсе, контрадикторна си, прво збориш за семеен живот, тенис и не знам таму уште што, а после викаш како сакале сите да ја легнат? па и едно време тврдеше дека не била пластична
ај бе, барем сите го знаеме патот до славата на цеца, му замерам на гојдо за вулгарноста и нападноста, ама тоа е вистината... ако ја слушаш и гледаш во ред, тоа си е твој избор и твој вкус, ама не не убедувај колку била квалитетна, поштена и добра цеца и јас можеби сум од ретките што не сакаат да ја легнат, искрено, не ме интересираат такви жени Изменето од zabegan - 04.Октомври.2010 во 02:25 |
||||||
размисли пред да напишеш глупост
|
||||||
Џо
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Блазе си на тебе , ако имаш други цеци , за легање...
|
||||||
||||||
DragancoLeskoec
Сениор Регистриран: 01.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 984 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|||||
Во право си, абе ајде таму, растурена, во та дупката пуздер напраена, толкава врчва.Требна ти е, ко само таја да е.И поубај и поќе на број има.Ама ко ќе не е чоек од село излезен, шо ќе му прајш. Излезете од село деца, да видите шо е свет малце, да ви се отворат очите.Трк до Скопје, Битола. Изменето од DragancoLeskoec - 04.Октомври.2010 во 17:05 |
||||||
Внеси реплика | страница <1 4546474849 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |