|
Што мислите за ЦЕЦА? |
Внеси реплика | страница <1234 50> |
Автор | |
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kako mokar sunger e i G`zot :)
|
|
Itn...
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ceca i celulit au grozno.Pa daj koga ja gledam e top. No slikite kazaa se:((
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
VkusiMe_M
Сениор Регистриран: 30.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 515 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Epa toa e toa.. veshto se krijat site dzvezdi ali ete ima moment koa ke se pokazhat vo pravo svetlo .. mada ne treba da ne chudi i tie se luge i dozvoleno im e da imaat celulit neli :)))))
|
|
Itn...
|
|
maja
Сениор Убавицата и ѕверот Регистриран: 28.Мај.2005 Локација: Italy Статус: Офлајн Поени: 13127 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
E sega kaj Ceca dali e "dozvoleno" bash ne znam:)
|
|
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
|
|
VkusiMe_M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmmm .... mislam deka e dozvoleno sekoj da se opushti malce.. taka da ova sea shto se opushtila ke se sredi za brzo vreme.. sovesna pred se e i nema da dozvoli da i se povtori ova sepak e Ceca Nacionale... ali u sekoj sluchaj losha reklama i e celulitov.
|
|
Itn...
|
|
Dogi
Сениор Регистриран: 19.Април.2005 Статус: Офлајн Поени: 3168 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
После ова мислам дека слабо се „пегла„!
|
|
Јас сум мајстор!
Кликни овде за комуникација со мене (потоа кликнете во полето 'Edit nickname' и впишете го вашето име) |
|
mishel
Сениор Регистриран: 22.Април.2006 Статус: Офлајн Поени: 306 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jas mislam deka slikite se fotomontaza!
|
|
VkusiMe_M
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Hmm neznam zaso nekoj bi montiral deka ima celulit koga veke prai montazha mozhe da naprai mnogu poloshi raboti taka da ne mislam deka e montazha...
|
|
Itn...
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sto mislite za CECA?-----------nisto
|
|
YODA
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 205 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
CECOOOOOOOO.....MI TE VOLIMOOOOOOOO
|
|
и то...
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hmmmmmmmmmm...........sto treba da se misli. ali toa so celulitot nekako ko da ne e montaza, poznato mi e
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
VoNi
Сениор Регистриран: 11.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 179 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
super e
|
|
...dreams can take you anywhere...
|
|
babyy
Сениор Регистриран: 08.Јуни.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 8193 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Иако не паѓам у транс од таков вид на музика,сепак жената е бааги слушана,пред некој ден на Ушче собра преку 150,000обожаватели,а сликите погоре се фотомонтажа дефинитивно.Има еден сајт www.volimocecu.com кој сака може да го посети и да види жто имаат направено за неа нејзините фанови и како навистина таа изгледа.
Изменето од babyy - 22.Јуни.2006 во 13:41 |
|
монте кристо
Сениор THERE CAN BE ONLY ONE Регистриран: 26.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 6869 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
hahahah eve ti orden od mene mikus , odamna se nema dodeleno orden.
Vo sekoj slucaj da se vratam na temata .
Ceca e ok , imam cuvstvo koga gi pee pesnite kako da gi pee za mene , te praj da se osekas posakuvan da ja e*am hahahahhah
|
|
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
|
|
Внеси реплика | страница <1234 50> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |