|
Изработка на страна |
Внеси реплика | страница <12 |
Автор | |
Naum94
Нов член Регистриран: 25.Септември.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
daj mi msn i tamu ce ti pratam slika
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ај гледај прво тука да постираш...за мсн ќе видиме Закачи ја некаде ако ти е поголема |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Naum94
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ne ja gledam |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Naum94
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne se gleda:(
|
|
Naum94
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
jpg, jpeg, gif, png
Друг формат можеби |
|
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Што направи Смени и формат на сликата Некој од овие .... jpg, jpeg, gif, png |
|
|
|
caldi33
Група Регистриран: 15.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 83 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na site ,
me intersira edno prasanje sakam da mi izrabotat web stranica samo ne znam za sto da se odlucam dali za wordpress dali za joomla dali za adobe cs5 dali moze da mi objasnite koj od ovie programi e najdobar i zasto stranata sakam da ja menuvam lesno i ednostavno odnapred vi blagodam mozete slobodno da mi pisete vo privatna poraka |
|
Внеси реплика | страница <12 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |