![]() |
|
Наместо...........! |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Автор | |
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Испратена: 02.Октомври.2010 во 14:41 |
Namesto ...neshto,...stanalo( bidnalo...itn.) ...drugo ! -na primer:
....makedonija,..namesto schvajcarija na balkanot ,...
..ja napravija,...
...Uganda vo ....Evropa!
![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
A koj go e toa napravil a ? ![]() |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Наместо да си го гледаат својот живот........
..... Тие се грижат за тоа кој кого....во real life ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Наместо насловот да биде на кирилица, брзиов го напишал на латиница. Абе брза бе...
![]() Изменето од Tiggy Vicious - 02.Октомври.2010 во 15:15 |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
BellaGrandma ![]() Сениор ![]() Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
mislis latinica ![]() ![]() |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
![]() |
|
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
Namesto tiggy da kaze latinica, rece pak - kirilica ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Леле ама сум удрена.
![]() Латиница де, ајде сеа... ![]() ![]() |
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
da,...namesto na latinicia izleze na,....latinica!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Добро бе, аманте више.
![]() Наместо да бидат добри со медицинарите што еден ден можат живот да им спасат... они... ![]() |
|
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
ОСТАЈТЕ МИ ГО ЧУПЕНЦЕТО
![]() Сте му се нафрлиле сите тука.... |
|
![]() |
|
namesto da se pridrzuvaat do temite ovie....lupaat kojeshta!
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
наместо да ми го оставите чупенцето раат, вие го гњавите, па затоа ние мораме малце да „лупаме“
|
|
![]() |
|
Namesto da go poslusam emil i da prilegnam malce, jas uste sedam na kompjuterov ![]() |
|
![]() |
|
Namesto indirektno,...izgleda na nekoi treba ...direktno da im kazuvash !
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница 123 4> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |