|
Дали долгите врски успеваат? |
Внеси реплика | страница <1 333435 |
Автор | ||
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Едноставно ми е жал за другар ми што оди со цурата уште од 7мо (сеа сме 3та средно ) ... повеќе нема љубов меѓу нив, само болна навика, потреба да го контролираш другиот и љубомора без граници, не од што го сакаш туку од што си се навикнал на партнерот.... И не сака да престане со неа за да не ја повреди , а веќе не се сакаат.... Што ти врска бре за така....
мене врските кратко ми траат, а и многу ми е поубаво така... Колку ли е глупаво и монотоно ти 4 години да одиш со првата цура...? Не успеваат долгите врски... потоа преминуваат, како што кажав, во навика и ништо повеќе... стануваат онака баш врски БЕЗ ВРСКА Треба премногу љубов, разбирање и зрелост за една врска да се одржи, а тоа скоро никој го нема, а не поготово цурите со кои сум бил до сега.... затоа... на сите што се плашат да не му се скара цурата/дечкото...олабавете...поубаво сега отколку понатаму.... |
||
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Тоа баш сеа сакав да го напишам. Него, овај... за успешна врска се смета врска која завршила со хепи енд (брак ли, што и да е) или како? Ја па за успешна врска сметам врска во која има потполно разбирање и доверба меѓу партнерите и многу љубов. Добро, плус ако сметате и добар секс, али кај мене тоа не игра кујнае каква улога пошо још сам невина. |
||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
||
ПодВодно
Сениор Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
а зад себе веќе имаш долга успешна врска? |
||
Внеси реплика | страница <1 333435 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |