|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 561562563564565 708> |
Автор | ||
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk....a da dojdeshe sam da pozdravish
|
||
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк....Убаво ми е ... кога не сум на чатот....не би бар во блиска иднина не би се логирал таму
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-па и јас не одам таму.Кога се логирам таму само ме напцујат некакви дечина пошто не сум Македонец и затоа што жена ми е македонка и се смират
|
||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сдк ... ептен тебе те ... дерчеле (за нив).....Јас не сум омилен таму затоа што бев модератор
|
||
I'm out bcz of pathetic around here
|
||
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
СДК
Ти ако не си омилен кој е.... Бре...се потценуваш |
||
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk jas go nadminav problemot so catot........
sega vleguvam cat pat..ama nikoj i nisto nemoze da me pogodi...so nikakov muabet |
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
^^g33k.
sdk so ima novo na catot daj spodeleto nesto poso me mrzi da odam tamu sdk2 obvious troll is obvious, but successful troll is seccessful P.S just for the lulz aj pozdrav4inja do site i ostanete mi so zdravje |
||
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-озбилна работа еј
|
||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк-од сабајле врне |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk kaj si bre ti sto zabeguvas...ic te nema nesto |
||
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk...avatarot na ironceto
|
||
MyWay
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
sdk uplaf fativ od avatarot |
||
||
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сдк...а тек потписот -не сум јас за штикли
|
||
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
Внеси реплика | страница <1 561562563564565 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |