|
Плачење |
Внеси реплика | страница <1 2122232425 29> |
Автор | |
Joshua_Tree
Сениор Регистриран: 27.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 6477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Solzite se ventil i vo sreka i vo taga...pomagaat da se spravime so naplivot na emocii
|
|
“Talk, talk, talk: the utter and heartbreaking stupidity of words.”
― William Faulkner, Mosquitoes |
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
po priroda ne sum plachka....
imam nekoi slabi tochki na vizavi odnesuvanje .... ako ,,mi se chepnat,,....solzite sami idat... Изменето од bijonse1 - 18.Мај.2010 во 13:55 |
|
Blue Scarlet
Модератор Амазонка Регистриран: 03.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 9011 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sozlite mozat da bidat rezultat samo na silni emocii .... Zosto nekoj bi se trudel da gi sokrie ili da gi progolta?... Sustinata na covekovoto postoenje lezi vo cuvstvata, sekogas treba da im se prepustis ....
Edinstveno taka ke ostanes covek ....
|
|
Lupus non mordet lupum.
Vulneratus non victus! |
|
viktorija123
Сениор Nishto Posebno, tuku EDNO Регистриран: 04.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 7300 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Solzite, ako gi potisnuvame,kje si napravime "more" od solzi i ako ne umeeme da plivame...Zatoa koga kje ni nadojdat,da si poplacheme.
|
|
nena_princess
Група Регистриран: 24.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 56 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хехехех плачење какво од радост или од тага ? хехе плачењето било убаво - се прочистувале очите ама не сеа претерано да се плаче оти и се отекува ахахахахахах
|
|
Секогаш бори се за она што го Сакаш и верувај ќе успееш ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
|
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
патем ме потсети ова...
немам плачено...4 години... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
sanja-a
Сениор Only God Can Judge Me! Регистриран: 12.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 13457 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
last night
|
|
Обожавам луѓе кои ме смеат.
Искрено, мислам дека смеењето е нешто што го сакам најмногу. Тоа лечи многу болести. Можеби тоа е најважното нешто кај човекот. Одри Хепберн |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Си велам ...
доколку плачеш.....плачи за да ти олесни на душата....
а не за да покажеш ...колку си ...слаба..........
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плачам "по потреба"
Најчесто плачам кога целиот товар паѓа на мене. Тоа е. На моменти не сум доволно силна за да издржам |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
Charmedgirl18
Сениор Регистриран: 17.Мај.2009 Статус: Офлајн Поени: 868 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се трудам да издржам дури и кога ми е најтешко...немам слаби точки, но имам моменти на слабост...и тоа што сум го забележала, е дека, вообичаено плачам, пред, после или додека врне, а го сакам дождот и никогаш не плачам поради него...
|
|
I'm not afraid to take a stand
Everybody come take my hand We'll walk this road together, through the storm Whatever weather, cold or warm Just let you know that, you're not alone |
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Поприлично сензитивен.... И кога ќе ми дојдат на очи зошто да ги потискам... |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Солзите ..колку и да се немиот говор на болката ...
...толку можат да бидат и ... гласниот говор на ..радоста ...!
. |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Солзите се говор на душата,неми сведоци на силни емоции....не е добро да се потискаат,преку нив се елиминира насобраната тежина,ама има една изрека која вели вака......
Не ја полевајте тагата со премногу солзи,имајте на ум дека се што се полева- РАСТЕ! |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
solzite se napliv od emocii...bilo od sreka ili od taga...
|
|
Внеси реплика | страница <1 2122232425 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |