IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сакам да кажам ...
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сакам да кажам ...

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 561562563564565 708>
Автор
Порака
Феникс Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46

Регистриран: 12.Март.2010
Статус: Офлајн
Поени: 8143
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Феникс Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2010 во 17:27
sdk....a da dojdeshe sam da pozdravishголема%20насмевка
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2010 во 17:28
Сдк....Убаво ми е ... кога не сум на чатот....не би голема%20насмевка бар во блиска иднина не би се логирал таму
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
емил Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Регистриран: 11.Август.2009
Поени: 85186
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2010 во 17:36
Originally posted by Santijago Santijago напиша:

Сдк....Убаво ми е ... кога не сум на чатот....не би голема%20насмевка бар во блиска иднина не би се логирал таму

сдк-па и јас не одам таму.Кога се логирам таму само ме напцујат некакви дечина пошто не сум Македонец  и затоа што жена ми е македонка и се смират смеењесмеење
Кон врв
Santijago Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF

Регистриран: 17.Јануари.2008
Локација: Tuka be ...
Поени: 21002
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Santijago Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2010 во 17:39
Originally posted by емил емил напиша:

Originally posted by Santijago Santijago напиша:

сдк-па и јас не одам таму.Кога се логирам таму само ме напцујат некакви дечина пошто не сум Македонец  и затоа што жена ми е македонка и се смират смеењесмеење

Сдк ... ептен тебе те ... дерчеле (за нив)не.....Јас не сум омилен таму затоа што бев модератор плазење
I'm out bcz of pathetic around here
Кон врв
BellaGrandma Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Game over

Регистриран: 10.Јуни.2010
Поени: 20029
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BellaGrandma Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2010 во 20:48
СДК

Ти ако не си омилен кој е....

Бре...се потценуваш
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2010 во 20:52
sdk jas go nadminav problemot so catot........
sega vleguvam cat pat..ama nikoj i nisto nemoze da me pogodi...so nikakov muabetголема%20насмевкаголема%20насмевка

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
vlad0 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Титула нема поради неплатени сметки

Регистриран: 18.Ноември.2009
Локација: Македонија
Поени: 2263
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vlad0 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Септември.2010 во 21:31
^^g33k.голема%20насмевка
голема%20насмевкаsdk so ima novo na catot daj spodeleto nesto poso me mrzi da odam tamuзбунетостголема%20насмевка
sdk2 obvious troll is obvious, but successful troll is seccessfulголема%20насмевка
P.S just for the lulzголема%20насмевка aj pozdrav4inja do site i ostanete mi so zdravjeголемо%20гушкање
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 04:13
сдк-озбилна работа ејзагриженост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
зависник идивидовски

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај емил Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 06:39

сдк-од сабајле врне лутина

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 08:58
Originally posted by vlad0 vlad0 напиша:

^^g33k.голема%20насмевка
голема%20насмевкаsdk so ima novo na catot daj spodeleto nesto poso me mrzi da odam tamuзбунетостголема%20насмевка
sdk2 obvious troll is obvious, but successful troll is seccessfulголема%20насмевка
P.S just for the lulzголема%20насмевка aj pozdrav4inja do site i ostanete mi so zdravjeголемо%20гушкање

sdk kaj si bre ti sto zabeguvas...ic te nema nestoголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 09:54
sdk...avatarot na ironcetoсмеењеголема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 09:59
Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

sdk uplaf fativ od avatarotгрицкање%20ноктиголема%20насмевка

Кон врв
Andjelina Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Miss High Hill’s

Регистриран: 07.Ноември.2007
Поени: 14129
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Andjelina Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 10:00
сдк...а тек потписот газење%20од%20смеење-не сум јас за штикли
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува

Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 29.Септември.2010 во 10:01
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

Originally posted by ANITA11 ANITA11 напиша:

sdk uplaf fativ od avatarotгрицкање%20ноктиголема%20насмевка
sdk si rekov negovata noga e skrshena ama druga bilaголема%20насмевкаплазење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 561562563564565 708>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,375 секунди.