![]() |
|
Се плашам од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829> |
Автор | |||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Ако се плашиш за нешто , тогаш нештото ти значи...
а ако ти значи навистина тогаш се ќе сториш за него... си го надминал стравот... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Ne treba da imate strav od nisto osven od samiot strav Frenklin D. Ruzvelt |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Грмотевици.
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
od zmii.....
![]() |
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
Од некои личности,кои си даваат преголемо значење и незнам на што се спремни само да биде по нивно
|
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
од ништо не се плашам...ете тоа е наj плашештото.
|
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
se plasham od bolestite na denesnicata...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Ti be...od se... se plasis ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
I jas kako paganceto sto rece: Mi e strav sto nemam strav ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
||
navistina...
![]() |
|||
![]() |
|||
||
Ne mi teknuva od sto mi e strav...nekolku dena go gledam ovoj naslov i razmisluvam od sto mi e strav, i ne znam ... ![]() |
|||
![]() |
|||
zagor ![]() Сениор ![]() ![]() Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
||
![]() ![]() |
|||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|||
![]() |
|||
Renatax ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
||
Единствено нешто што ме плаши е губиток на драга личност.....се ужаснувам и од самата помисла на тоа,но животот ме натера да се соочам со стравот.
|
|||
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 2526272829> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |