![]() |
|
Се плашам од... |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 29> |
Автор | |||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
I jas kako paganceto sto rece: Mi e strav sto nemam strav ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
KINGDAVID ![]() Сениор ![]() ![]() Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9425 |
||
Ti be...od se... se plasis ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
||
se plasham od bolestite na denesnicata...
![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
од ништо не се плашам...ете тоа е наj плашештото.
|
|||
![]() |
|||
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
||
Од некои личности,кои си даваат преголемо значење и незнам на што се спремни само да биде по нивно
|
|||
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|||
![]() |
|||
||
od zmii.....
![]() |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
Грмотевици.
|
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
||
Ne treba da imate strav od nisto osven od samiot strav Frenklin D. Ruzvelt |
|||
![]() |
|||
volkswagen ![]() Модератор ![]() ![]() Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
||
Ако се плашиш за нешто , тогаш нештото ти значи...
а ако ти значи навистина тогаш се ќе сториш за него... си го надминал стравот... ![]() ![]() |
|||
![]() |
|||
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
||
се плашам од: ако исчезне мислата за .... , ке ми се изпразни душата.
|
|||
![]() |
|||
||
не се плашам дека мене нема да ме има,
туку се плашам од тоа што никогаш нема да ги видам тие што ги сакам. |
|||
![]() |
|||
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
||
И тоа што викаш...
Не мислам пред да пишам човече... уште ме држи пивото од вчера изгледа. -.- |
|||
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|||
![]() |
|||
eptendosadno1 ![]() Сениор ![]() ![]() ОРТОДОКСЕН АТЕИСТ Регистриран: 30.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 1149 |
||
Toa ne e strav , toa e neizvesnost koja te maci . Dokolku bi si go znaela rasporedot za utre , dokolku bi bila spremna na se i seshto ....... ke nemash neizvesnost - " strav " ![]() Изменето од eptendosadno1 - 12.Јули.2010 во 13:46 |
|||
Тишината е гласникот на почетокот , пссс...т .
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <12345 29> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |