|
На што ве потсетува дождот? |
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Автор | |
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Сакам дожд.
Дождот ми е по малку меланхоничен, инспиративен... абе фин си е дождот. Не знам што имате толку против него. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
обожавам дожд, тогаш улиците се празни и се е мирно, можам на раат да си се прошетам онака, и некако да чувствувам, да не мислам
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
Ѕвончица
Сениор Ice Cold. Регистриран: 07.Август.2010 Статус: Офлајн Поени: 448 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сон, романтичен.
Инспирација, мирис на пролетна свежо искосена зелена трева, мирис на пролетни цвеќиња...Мирис на стари корици, стари книги, мастило, потрошено... Танц на дожд, бакнежи, шетање со друштвото низ маалските тесни улички, песни, глупави и лесни, безгрижност... Есен, бура, солзи... И така натаму. |
|
Џо
Сениор Каубоец Регистриран: 17.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2121 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на свежо зготвено кафе , даунбоп џез се свири во позадина...
скромна среќа и леснина... |
|
sjena je od zastora kula na nebesima u našim je prsima |
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sakam leten dozdec,go obozavam
|
|
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
d4 b3
Сениор не можам да си дозволам неактуеленпотпис Регистриран: 19.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 4384 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
destilat
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...на стариот, добар дедо Би Би Кинг.
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
ekszi88
Сениор In Love Регистриран: 10.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7008 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na edna proshetka vo Struga pred nekoj den
|
|
vivi1
Сениор Легенда Регистриран: 20.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 18941 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
na edni cekori
|
|
vivi
|
|
Valerija
Модератор Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Na emocii,ljubov,romantika...
|
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
хмм... Бајага , Skoda 105 S -првата кола за делови што ја зедов , жолта сова ,поплава во 101от, ден после натпреварот на хор, кеџ по математика, кец по биологија.... Па после игротеката наша , првата девојка.... Има многу работи...
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ah dozd..kako dobro bi mi dosol vo momentov eden kratkotraen poroen dozd...moze i nekoj grom ovde-onde...cisto radi umetnicki dojam...a jas so kafence i cigarce na terasa vo fotelja...
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
volkswagen
Модератор Знам, комшивка ми е! Регистриран: 18.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 4820 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Пепелашке, кај ти се чевличките тебе???
|
|
Внеси реплика | страница <1234 5> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |