|
Сакам да кажам ... |
Внеси реплика | страница <1 556557558559560 708> |
Автор | |
RUSHKA
Сениор Регистриран: 28.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 2837 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
SDK...a da mi e sega edno cigarce
|
|
4ISTA SOVEST=MIREN SON
|
|
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk za kratko vreme se zavrsiv i site gi vidov
|
|
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК дека се штетни по здравјето |
|
|
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Од нешто мора да се умре...
|
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
*moon*
Сениор Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 7657 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да не е некој за партија брич, можеби?
|
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Пак направив грешка |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-денес многу доцнав
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК...опис на моментално расположение
Тажна... Несреќна... Депресија... Е јас не можам да се кога не ми е се ОК |
|
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
sdk-сакаш ли пиштол
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Не бе...има високи згради..а и нема да трошам к*ршуми...се е пари денес И онака..на никого нема да му фалам |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-што ти се е случило за да си во депресија ?
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Така е кога..си во врска со личност што не ти значи ни 2 %..што дека некој ме сака..кога јас ништо не чувстувам Ама инат сум...мозок ми фали |
|
|
|
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
сдк-кажи му чао и си побарај некој друг.Што се малтретираш сама ?
|
|
BellaGrandma
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СДК
Искрено... Сакав клин со клин да избијам..(ако знаеш што значи тоа) Затоа што засакав некој што не требаше...мислев дека подобро ќе ми биде со овој...ама уште е рано...допрва ќе патам И сите ќе ми речат...заслужи! |
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 556557558559560 708> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |